Avon Cherish - Eau de Parfum


Sad ćemo vas zatrpati sa postovima sa eventa i žao mi je zbog toga, ali ako smo vam dosadile i ne čita vam se, samo preskočite :-D

Razmišljala sam da li je potreban još jedan post o ovom parfemu, ali nakon što sam se zaljubila u njega morala sam pisati i nije bilo šanse da ne pišem. 

Kako ste već upoznate, 05.02.2015. godine održano je predstavljanje novog Avonovog mirisa. Već smo se svi navikli na novitete iz Avona i željno ih očekujemo sa svakim novim katalogom. Event je bio organiziran u jednom prelijepom restoranu imena Četiri Sobe Gospođe Safije koji prosto odiše ljepotom da vam to riječima nikako ne mogu opisati. Ta ljubaznost osoblja, atmosfera, uređenje je kao da se nalazim u potpuno drugom svijetu. 

Nakon što su nam poslužili piće dobrodošlice, Šejla (PR Avona) je predstavila ukratko novi parfem, te Hatidžu Nuhić, poznato lice sa tv ekrana, koja nam je predstavila svoju viziju ovog parfema u obliku haljine. Meni se sama haljina zaista dopala, odabir materijala ali i kroj i stvarno mi je drago što će jedna od maturantica iz BiH imati priliku da obuče ovu haljinu za maturu. Avon će u suradnji sa magazinom Ljepota i Zdravlje organizovati nagradnu igru pa posjetite njihovu stranicu za više informacija o sudjelovanju.




Na svojim stolovima smo imali male primjerke Avon Cherish parfema, a kako sam ga u katalogu već ranije mirisala, znala sam šta me očekuje. Moram priznati da je ovaj parfem u puno boljem i ljepšem izdanju na mojoj koži nego na onim stranicama u katalogu. Ja sam u ovaj parfem totalno ZALJUBLJENA. Već sam potrošila sve male testerčiće koje sam dobila na eventu, a kako smo tamo dobile i parfem u standardnoj veličini i na njega sam doslovno ''navalila'' pa svaki put kad prođem kraj svoje police obavezno bacim jedan ''špric''. :-D

Avon je parfem opisao kao kombinaciju nježnog cvijeta trešnje, mošusa te kremaste sandalovine. Moj nos osjeti i jasmin te puno puno voća. Baš me podsjeća na neku divnu voćnu salatu :-D Za mene je ovo stvarno jedan odličan parfem za nadolazeća godišnja doba, ma da sam sasvim sigurna da će mi trebati još koja bočica za ovu godinu ako nastavim ovakvim tempom.

Avon Cherish možete pronaći u trenutnoj C03 brošuri po cijeni od 24.90 KM, s tim da na poklon dobijete losion za tijelo te roll-on.

p.s. Preporuka za Avonov roll-on, probala sam ih više i svaki mi je bio odličan.

Ostavljam vam da pogledate slike sa eventa. Neke su moje, a neke su od drugih kolegica jer naravno od jela nisam ni stigla slikati :-P











Hoćete li probati ovaj parfem?

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Ema

Broj komentara: 5:

  1. kako sam ozbiljna na prvoj slici hahaha :D
    teta anela
    parfem je najljepsi od svih avonovih koje sam pomirisala. ja bih samo smanjila onu vocnu notu, a pojacala jasmin i cvijece. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kroz glavu ti garant prosla djeca :D cula si kako se razbio kameni puder negdje u kiseljaku :D

      Izbriši
    2. hahaha, Melisa je u pravu :-P

      Izbriši
  2. Mene je vise stid, na svim blogovima sam vise gledala u fotografije hrane nego u parfem i ovu djevojku punu pozitivne energije :D Narucila sam tester parfema jer ste ga sve predivno opisale, iako nisam bas ljubitelj ovih tonova, bas me zanima kako ce mirisati na mojoj kozi :) Fotografije su predivne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, nemoj da te bude stid, nisi ti mene vidjela na eventu kako grabim hranu :-D mene treba da bude stid :-D

      Izbriši

Instagram