Avon Ultra Color Indulgence ruževi + Calming Effects puder (prvi dojmovi)


Svi se sjećamo kako je blogosfera izgledala kada su u prodaju stigli Avon Ultra Color Absolute ruževi. Skoro svaki blog je barem jedan post posvetio tim ruževima, ako ne i više. E sad od prilike očekujte isto! Navalu blogerica sa novim Avon ruževima, ali sasvim opravdano jer sve mi volimo i jedva dočekamo novitete pa da ih vam možemo predstaviti. Ne znam za vas, ali ja svakako volim pročitati puno različitih mišljenja prije nego se odlučim na kupovinu. Naravno moguće je da slike ruževa i nijanse budu različite jer svi mi slikamo različitim kamerama, ali barem će vam dati neki orijentir šta da izaberete za sebe.

Novi Indulgence ruževi imaju laganu gel formulu zbog koje sa ovim ruževima dobivate izuzetnu hidrataciju i lako nanošenje, međutim zbog toga morate žrtvovati pigmentiranost i dugotrajnost. Nisam sigurna koliku popularnost će ovi ruževi dobiti zbog toga što sam primjetila da zadnji period svi mi više posežemo za mat ruževima. Uprkos tome, smatram da im trebate pružiti priliku.

Trenutno u ponudi ima dvadeset nijansi ruževa, ali vjerujem da će Avon s vremenom dodati još koju nijansu, možda kao limitrano izdanje. Pakovanje ovih ruževa je klasično crno i sigurno je za nositi u torbi, te nećete imati strah od otvaranja. Jedina zamjerka za pakovanje su otisci prstiju, ali to ću preživjeti. U njemu ćete dobiti 3 grama ruža, što je za 0,6 grama manje od ostalih Avon ruževa. Trenutna cijena u katalogu je 5.90 KM dok je regularna cijena 13.90 KM.


U mom Avon paketiću stiglo je pet nijansi ovih ruževa, dok sam preostale dvije kupila. Zajedničko svakoj ovoj nijansi je jako ugodan miris, te zaštitni faktor SPF 15. Nijanse koje ću vam danas predstaviti su :

* spring lilac *
* peach petunia *
* tawny rose *
* day lily *
* purple hyacinth *

Na usnama sam preskočila nijanse In Bloom i Chocolate Rose jer su to nijanse koje bih nosila jedino za Halloween kad bih htjela da prestrašim nekog. Od ostalih nijansi moram izdvojiti vječnog favorita Tawny Rose, te isto tako dragu nijansu Day Lily.







Calming Effects puder - nijansa Cream





Nemam običaj da recenziram pudere jer se većinom držim standardne postave za koju znam da mi odgovara. Međutim, u posljednjem Avon paketu mi je stigao na recenziju novi puder u njihovoj ponudi, pa sam odlučila da ga ubacim u ovaj post jer uveliko kasnim sa recenzijom ruževa. :-D Međutim, ovo nije potpuna recenzija, već više prvi dojmovi jer sam puder isprobala tri puta do sad na licu, pa eto da znate od prilike šta vas čeka.

U katalogu je nazvan kao Anti-stress matirajuća podloga koja dugotrajno matira te reguliše izlučivanje masnoća. Također su napisali da ova podloga izglađuje i osvježava umoran ten zahvaljujući aloji i kamilici. Daje prirodni završetak bez efekta maske.

Ovaj puder dolazi u 5 nijansi, od kojih je moja Cream srednja nijansa. Dolazi u količini od 30ml, regularna cijena mu je 17.50KM dok ga u trenutnom katalogu možete kupiti za 8.90 KM. Spakovan je u staklenu bočicu (kao što možete vidjeti na slikama), te ima pumpicu koja nekim čudom ne izbacuje previše proizvoda. Za cijelo lice potrebno je četiri, pet puta pritisnuti pumpicu jer stvarno izbacuje malu količinu proizvoda.

Što se mene tiče, nisam ranije imala priliku da isprobam Avonove pudere jer se ne usudim poručivati  pudere iz kataloške prodaje zbog izbora nijanse. Međutim, nijansa Cream je u potpunosti moja nijansa i stvarno sam se iznenadila kad sam isprobala puder.

Ja inače koristim Healthy Mix 54 ili vam je lakše ako kažem Rimmel Lasting Finish 200. Nijansa Cream je možda ''mrvicu'' svjetlija od ovih, ali ništa drastično što mi ne bi odgovaralo. Evo na slici ispod malo poređenje nijansi.


Moja koža je pretežno normalna, nemam suhih dijelova, a ponekad mi se zamasti T-zona. Calming Effects puder ne pruža jako matiranje pa smatram da ovaj puder neće odgovarati onima sa jako masnom kožom lica. Prekrivanje mu je slabo do srednje, tako da ako volite jaka prekrivanja i ništa drugo ne dolazi u obzir, slobodno preskočite ovaj puder.

Međutim, i sama sam veliki ljubitelj jakih prekrivanja, ali smatram da će ovaj puder biti odličan izbor za ljeto, kada nam dođu vrućine, a ipak ne želimo da budemo bez pudera. Što se tiče prvih dojmova, mogu reći da sam prilično zadovoljna samom teksturom i mirisom ovog pudera, a vidjećemo kako će se ponašati na duže staze.

Evo i slika, tako da možete vidjeti o kakvom prekrivanju se radi jer ipak slika govori 1000 riječi. :-D Ne zamjerite na retardiranoj faci, ja inače volim slikati selfije al kad treba da imam normalnu facu uvijek ispadnem sama sebi čudna xD


Kako se vama dopada efekat ovog pudera? Volite li baš jaka prekrivanja ili težite ka nečemu laganijem na licu ?

Jeste li već izabrali svoju nijansu Ultra Color Indulgence ruževa ili se još ne možete odlučiti ?

Hvala vam na čitanju, do idućeg posta!

* Proizvod ustupljen u svrhu recenzije. Za sve ostale informacije kliknite OVDJE.

Ema

Broj komentara: 12:

  1. Lijepoooo...za kolaze sam ti vec rekla da mi se svidjaju, a i ti si veri veri najs *-* we are engaged :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenk juuuu ^_^ Yes we are :-D And we are happy hahaha.. Lokacija, haljina, još samo da dočekam :-D

      Izbriši
  2. halloween <3 hahaha ja bi baš nosila i jednu i drugu nijansu :D a puder se i meni svidio, iako ja volim jače prekrivanje, pogotovo sada kad sam se posvađala s licem, ovaj sasvim fino surađuje s kamuflažom pa postignem fin izgled :) a i ne prosijem se nešto prebrzo iako mi je mješovita koža, i baš je fin lagan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se bojim same sebe kad stavim te dvije nijanse :-D hahaha.. Slažem se da je lagan, nisam navikla na lagane pudere, ali poslužiće :-D

      Izbriši
  3. suuuper su ti slike ema, uvijek imas dobre ideje s ovim kolazima i fontovima, a i ovo na papiru s puderima je odlicno, najbolje se vidi i boja i podton na bijeloj podlozi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenk ju i tvoje su također.. Da je nama kakva profi oprema :-D :-*

      Izbriši
  4. Ruževi se čine ok mada ja volim jaču pigmentaciju, mislim da ću sebi nabaviti barem jedan primjerak čisto da vidim kakvi su. Puder mi se čini super i koristila sam već podloge iz Avona tako da vjerujem da bi mi ova bila dobra :) Lijepe su ti slike, super odrađen post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno uzmi Tawny Rose, nećeš se pokajati.. Predivan je :-)
      Hvala ti puno :-*

      Izbriši
  5. Ruzevi su odlicni, ja za sad imam samo royal peony, razmisljam da uzmem i tawny rose :) Ovom puderu fali nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno ti stoje Peach Petunia i Day Lily,kao i puder :) Ja jos isprobavam razne nijanse ovih ruzeva, tesko je odluciti se :) Imam onaj stari Calming Effects, izuzetan je, odgovara mojoj mesovitoj kozi, polumat zavrsnica, nisam ljubitelj ni slabog ni jakog prekrivanja vec onog izmedju pa mi u potpunosti odgovara :) A slike su odlicne:) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolje isprobati testere, jeftini su a mogu i dosta dugo trajati :-) Hvala ti Kristina :-*

      Izbriši

Instagram