Deborah Gel Effect 01 Pink Pulse

Odavno tražim neki dobar nude lak kojeg bih mogla nositi kad god ne znam šta drugo da nalakiram. Isto tako odavno gledam ove Deborah gel lakove, međutim visoka cijena me odbijala. Ipak, sad su na sniženju i u DM-u i u CM-u i ja sam se jedva odlučila za jedan jer stvarno ne smijem gomilati lakove jer skoro više nemam gdje da ih stavim. Birala sam između tri nudaća 01 02 i 03 i izbog je pao na 01. Evo ih dole sva tri :-)


Moram odmah da priznam da je ovo jedan od mojih najdražih lakova ikad. Ne samo zbog predivne boje, već i zbog same teksture. Vrlo lako se nanosi na nokat, te se izuzetno brzo suši što je kod mene dovoljno da to bude odmah ljubav na prvi pogled. Deborah Gel Effect 01 Pink Pulse je kombinacija nude boje sa ružičastim i taupe tonovima. Jako interesantna nijansa koju će vjerujem većina poželjeti da imaju. Pored svih ovih osobina što sam navela moram još reći da ovaj lak daje dosta sjaja. Iako sam i sama ljubitelj tanjih četkica, kod Deborah Gel lakova četkice su nešto deblje, ali ipak je sa njima lako baratati. 

Prije slika, neke formalnosti. Znači, redovna cijena ovog laka je 10.80 KM, dok trenutno ih možete kupiti po sniženoj cijeni od 4.80 KM u DM-ovima i 5.50 KM u CM-ovima. Za tu cijenu dobijete 8.5 ml laka za nokte kojem je rok za trajanje do 2020. godine. Požurite ako želite ugrabiti ovog ljepotana jer se nude nijanse prve rasprodaju. Moj je bio zadnji nudać u jednom od DM-ova u Tuzli :-)

Što se dugotrajnosti tiče iskreno nisam ga testirala jer sam ga jučer prvi put namazala i morala sam oduševljene podijeliti sa vama dok su na sniženju :-D Napraviću update dok vidim koliko dana će mi izdržati na noktima, ali evo jučer poslije mazanja je preživio čišćenje wc-a, te pravljenje kolača i razvijanje (da, da učim se razvijati želim jesti domaću pitu) :-D






Kako se vama sviđa ovaj lak ? Imate li vi svog omiljenog nudaća ?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Ema

Broj komentara: 16:

  1. Bas je lijep al sam mislila da je malo vise.roz, ja ipak trazim neku blagu rozicu...
    I bravo mlada, uci se pravit pitu, valja i meni ovih dana, sad ce to proc :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, učim učim neće niko drugi pa moram ja praviti :-P

      Izbriši
  2. Nedavno sam dobila na poklon upravo ovu nijansu i otad ga baš često nosim. I meni je ovo omiljeni nudać, mislim pogledaj samo kako je lijep :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. I ovaj tvoj mi je lijep, ali i 03 je baš, baaaaš dobra nijansa. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest i 03 je super, al ovaj mi je bio ljubav na prvi pogled :-D

      Izbriši
  4. Super je, sviđa mi se četkica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ekstra su, jos kad su na sniženju.. haha :-D

      Izbriši
  5. Divan je stvarno :)
    Ali pite, malo je reći da ih obožavaaaam :D :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Bas je krasan i volim sto je onako neutralan, ne previse rozi... super ce stojati na malo preplanule rukice :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to si u pravu, jedva čekam boje dobiti malo :-)

      Izbriši
  7. koja savršena, moderna nuder nijansa :D moram provjeriti ima li ih kod nas :=)

    OdgovoriIzbriši

Instagram