LIPSTICK MONTH ; WEEK THREE

Prije dvije sedmice sam započela ovu seriju postova u nadi da ću napokon s nečim dogurati do kraja. Juni prolazi tako brzo da je evo već prošao week three :-) Prva dva posta pogledajte ovdje :

Week one - OVDJE
Week two - OVDJE

Sada vam donosim ono što sam nosila na usnama ove sedmice :-)

Monday Avon Fresh Fig


Tuesday Avon Pure Peony


Wednsday Loreal Colour Caresse 300 Juliet


Thursday Avon Colortrend Doll Pink


Friday Avon Colortrend Racy Raspberry


Saturday Golden Rose Velvet Matte 10


Sunday Kiko Lipstick 921


Izgurala sam i treću sedmicu ovog mjeseca, noseći svaki dan različitu boju na usanama. Vjerujte da tek sad vidim koliko sam privržena nekim ruževima da ovi drugi u potpunosti padaju u zaborav. Inače, sutra mi je 22. rođendan (kojeg sam proslavila jučer) i još uvijek ne mogu vjerovati kako je brzo došao. Kao da je jučer bio onaj od prošle godine. Istina je ono da godine poslije dvadeste jednostavno lete :-)

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Ema

Broj komentara: 7:

  1. Loreal Juliet i Avon Raspberry su najljepsi i desetka GR. I ti si najljepsa :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je fenomenalna ideja za postove, ne znam da li bih uspjela da nosim različite ruževe mjesec dana :D Najviše mi se sviđaju GR i Doll Pink, oba ti odlično pristaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj da se i ja trudim maksimalno, eto skoro sam izdržala haha :-D Hvala :-)

      Izbriši
  3. A da znas samo kako tek lete posle tridesete..ali da smo mi zive, zdrave i srecne :) Procitala sam sva tri posta Lipstick Month - a :) ali sad komentarisem. Ovde mi se na tebi najvise svidjaju Fresh Fig, Pure Peony (na meni je drugacija nijansa) i Doll Pink. Super ti je ova ideja sa ruzevima po nedeljama. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh što kažeš samo da je zdravlja, a neka i godina.. Sve je to prirodno i normalno hehe :-D Mislim da sve ovisi od boje usana kako će koja nijansa izgledati.. Pozdrav za tebe iz Tuzle :-*

      Izbriši
  4. GR Velvete matte 10 slijedeci na listi za prekriziti, prekrasan je :) :*

    OdgovoriIzbriši

Instagram