Catrice Matt Mousse puder & Coverstick korektor


Požurila sam sa recenzijom ovog pudera kojeg koristim tek nekoliko sedmica, ali morala sam vam prenijeti svoje oduševljenje. Eto, već znate da će ovo biti jedan hvalospijev o Catrice novitetu odnosno Matt Mousse puderu. Kad sam već se bacila na testiranje pudera, tu sam i isprobala novi korektor pod imenom ALLROUND Coverstick.


Što se tiče korektora, za cijenu od 6.25 KM dobijete 2,6 grama proizvoda što je jako dobar omjer cijene i količine. Međutim, kako su naveli da ovaj korektor pruža visoko prekrivanje ja sam iskreno ostala razočarana. Kad su podočnjaci u pitanju samo malo ih ublaži, ali nije to ni blizu onog što bi očekivali od jednog korektora koji je namijenjen prekrivanju podočnjaka. Moji podočnjaci su poprilično tamni, i jedini korektor koji mi je do sad pomogao u prekrivanju jeste Fit Me!. Što se tiče crvenila, Coverstick poprilično dobro prekriva crvenilo, brzo se upija u kožu te sadrži reflektirajuće pigmente. Ovaj korektor je dostupan u tri nijanse, a moja nijansa je 010 Nude.

Iskreno, ne bih lično kupila ovaj korektor, iako mi nije izazvao nikakve iritacije, on ipak nije ono što ja tražim u korektoru. Koliko god da je dobar u prekrivanju crvenila, meni to nije dovoljno, pa uvijek posežem za onim korektorom koji će pored crvenila prekriti i podočnjake.



Eh sad kad sam naružila ovako korektor, prelazimo na ljepši dio recenzije. :-)

Puder sam dobila u nijansi 025 Light Beige koja je u potpunosti moja nijansa. Lijepo mi se stopi sa licem i nije toliko primjetna na licu. Iako se prema imenu da zaključiti da puder daje mat završetak ja bih ipak prije rekla da daje neki baršunast finiš. Pjenaste je teksture i jako je mekan pod prstima. Ima srednje do jako prekrivanje i moguće ga je nadograđivati. Ja ga prvo stavim u jednom tankom sloju, te po potrebi nadogradim na mjestima gdje imam malo popucale kapilare.

Nije namijenjen za prekrivanje podočnjaka, pa u tu svrhu koristim korektor. Kada koristim ovaj puder tada ne koristim kameni puder za fiksiranje odnosno dodatno matiranje., što nije slučaj sa bilo kojim drugim puderom. Ovaj puder je jako dugotrajan na licu, te izdrži od jutra do mraka. Opet napominjem, moja koža je normalna i odlično prihvata sve vrste pudera (i one za masnu kožu i one za normalnu, pa i one za suhu). Rekla bih da ima srednje do jako prekrivanje, ovisno o stanju vašeg lica.

Moram priznati da mi je ovo prvi puder iz Catrice asortimana i naprosto sam oduševljena s njim. Drago mi je što mi nijansa odgovara jer inače bih morala prekršiti svoje pravilo da nema kupovanja kozmetike u naredno vrijeme da kupim odgovarajuću nijansu. Ja ne potamnim puno preko ljeta pa mislim da će mi sasvim odgovarati.





Cijena ovog pudera je 10.35KM, a dolazi u pakiranju od 16grama. Dermatološki je testiran i možete izabrati od ukupno četiri nijanse. 

Na slici ispod lijevo nemam ništa na licu, a desno imam Catrice puder i popunjene obrve. Koja razlika zar ne? Šminka čini čuda :-D Nadam se da vam je sad jasno zašto volim ovaj puder!


Na slici ispod sam dodala malo tuša, maskare i ruž da vidite kako se uz to sve uklapa puder. :-)


Kako se vama sviđa ovaj puder? Da li ste ga probali, ako niste hoćete li?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!
* Proizvod ustupljen u svrhu recenzije. Za sve ostale informacije kliknite OVDJE.

Ema

Broj komentara: 8:

  1. imam ovaj puder i isto ga obožavam :)
    baš ima posebnu teksturu i tako mi je lijepo lagan na licu, super mi paše sad za toplo vrijeme,, tj za bilo koje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se puder pokazao super ali kako mi je koža trenutno suha moram ju dobro pripremiti da ne ističe suhe dijelove ali što se tiče prekrivanja odličan. Meni se korektor baš sviđa, ne koristim ga za podočnjake ali za sitne ožiljke i prištiće dobro dođe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ravnodušna na korektor, a puder mi je ekstra :-D

      Izbriši
  3. Ovaj puder vec neko vrijeme mjerkam na policama u cm-u ali nikako da se odlucim za njega. Vjerojatno cu ga kupiti. :-) Po slici mislim da ti mozda treba malo svjetlija nijansa. Ovako ne izgleda bas prirodno. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čini ti se zbog odsjaja, jer mi je glava na suncu a vrat u hladu.. Nijansa je potpuno moja hehe :-) Kupi, preporucujem! :-)

      Izbriši
  4. A s čim ga nanosis obzirom da je pjenasti ili mi se čini? ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nanosim ga ravno rezanom četkicom za tečni puder ili bockalicom.. Onako utapkam lagano četkicu u puder i onda na lice izblendam :)

      Izbriši

Instagram