Avon Ideal Luminous blush


Kada sam u Avon paketu ugledala rumenilo, nisam nešto bila pretjerano oduševljena jer nisam opsjednuta ovim komadom šminke. Više uzbuđenja osjetim kad ugledam ruževe ili maskaru. Međutim, odlučila sam dati priliku ovom rumenilu i onda sam udarala glavom od zid kažnjavajući samu sebe što ga nisam ranije isprobala.

Nijansa Warm Flush je najnovija nijansa u kolekciji Ideal Luminous rumenila. Ova rumenila dolaze u crnoj kutiji unutar kojih se nalazi klasično Avon plastično pakovanje koje ocrtava svaki dodir i na otiske prstiju se morate naviknuti. Unutar te plastične kutije krije se 6 grama predivnog, mekanog rumenila, ogledalce koje je u veličini cijelog poklopca, te četkica.  Što se tiče četkice, dlačice joj opadaju, a i previše je gruba, tako da je najbolje da nanošenje rumenila prepustite svojim drugim voljenim četkicama. Rumenilo je svilenkaste teksture, pomalo se trusi ali nije ništa što bih mu zamjerila. Izuzetno je pigmentovano pa je poželjno da se pazi prilikom doziranja i preporučila bih nanošenje sa nekom četkicom koja ne pokupi puno proizvoda.

Postojanost je ono zbog čega je Warm Flush dobio kod mene visoku ocjenu. Doslovno sa lica ne mrda čitav dan, ali obavezno napominjem da je moja koža normalna i da nemam problema sa njom. Warm Flush je nijansa koja u sebi sadrži sitni shimmer koji je također primjetan na licu.

Regularna cijena ovog rumenila je 20 KM, ali svi znamo da su u Avonu non stop neke akcije tako da ćete ga najčešće pronaći po cijeni od 12.50 KM. Pored ove nijanse, dostupne su još tri koje možete pogledati u katalogu.



Kako se vama sviđa ovo rumenilo? Da li ste koristili?
Hvala unaprijed na čitanju, do idućeg posta!



* Proizvod ustupljen u svrhu recenzije. Za sve ostale informacije kliknite OVDJE.

Ema

Broj komentara: 13:

  1. obra pigmentacija skroz, a i boja je lijepa....

    OdgovoriIzbriši
  2. Pigmentacija je za 10! A nijansa je kao da sam je ja birala :) Meni se jako svidja tekstura tih rumenila, tako su fina i mekana... <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš tekstura im je odlična i meni se jako dopada :)

      Izbriši
  3. Rumenilo predivno izgleda, baš boja kakvu volim, super. ☺

    OdgovoriIzbriši
  4. odličan post <3

    ako želiš pogledaj moj blog i učlani se http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  5. uuu lijepo jeee, imam i ja jedno, zaboravila sam naziv, Heavenly Pink čini mi se. isto tako krasne teksture i pigmentacije i postojanosti, a nijansa skroz osvježi lice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na meni ova nijansa super izgleda.. I kad sam bolesna izgledam zdravo haha :D

      Izbriši
  6. Pigmentacija je predobra, nijansu bih mozda drugu, ali definitivno zelim da probam :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučujem da probaš nećeš se pokajati :)

      Izbriši
  7. Au kako je lepo, vidi tu boju :) ! Mislila sam da je Warm Flush neka bez neutralna nijansa kad sam citala o njemu po blogovima, ali ovo je divno.. Pre neki dan sam kupila Artdeco rumenilo iste nijanse, kostalo je duplo vise od Avonovog ali sta sad :) Kristina :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još ovi Avonovi kad budu na sniženju stvarno se isplati kupiti ih. :-*

      Izbriši

Instagram