Fashion Post #2 * She In *

Već sam vam pisala da sam ostvarila suradnju sa SheIn stranicom. Imaju jako brzu dostavu, puno povoljnih stvari a i većina stvari je dosta kvalitetnija u odnosu na neke druge slične stranice. Kad sam pisala WISHLISTU obećala sam ubrzo slike kardigana kojeg ne skidam otkako mi je došao. Nije toliko plav kao na slikama što je bio, al ostalo je sve onako kako i piše. Veličina je univerzalna, ali s obzirom da mi je pomalo širok u rukavima rekla bih da je to neka naša L do XL veličina (inače nosim M). Dosta je topao a i moguće ga je iskombinirati i sportski a i onako malo elegantnije. Ja ga najčešće nosim sa ovim crnim kaišem kao na slikama. Evo slike da više ne smaram tekstom :)






Ne zamjerite na bolesnoj faci, ne osjećam se baš najbolje zadnjih dana a morala sam iskoristiti ovaj sunčani dan za slikanje. Ovaj kardigan možete pogledati OVDJE.

Kao i posljednji put nakon oufit posta objaviću i sad jedan kolaž. Ovaj put sam sa She In stranice odabrala jednu crnu kombinaciju koju bih vjerujem rado imala u svom ormaru.


Kako vam se sviđa kardigan ? Ukoliko se odlučite za nešto sa She In stranice moja savjet je da pričekate besplatnu poštarinu, koja često bude i da obavezno iskoristite neki od kupon kodova koje non stop možete pronaći na njihovoj stranici.

Hvala na čitanju, do idućeg posta!


Ema

Broj komentara: 15:

  1. Oj kako je lijep!!! Bas nosiv...a stvari s kolaža su odlicne...Doduse visoku petu izbjegavam, ali je izbor fantastican! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa :) Nosiv je u svim situacijama haha :D :*

      Izbriši
  2. Odlican kardigan i super ti stoji! :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepaaaa Ema ^_^
    Svidja mi se kardigan i tebi lijepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. 💗💖💜💓👍👍

    Dobar je....

    OdgovoriIzbriši
  5. wow prekrasno ti stoji,
    posjeti i moj blog:
    -> http://recenzije11.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Uistinu prekrasno izgleda
    tajfunblog.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelijep kardigen Ema i super si ga iskombinovala :*

    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovaj sam outfit vec vidjela na instagramu i preslatko izgledas. Moram priznati da nikada nisam narucivala odjecu sa online stranica. Uvijek se brinem zbog velicina jer inace tesko nalazim stvari koje mi odgovaraju.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako si mi divna i njezna ^_^ a kardigan je prekrasan na tebi :*

    http://justdivined.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  10. U dušu me diraš s ovim crnim stvarima <3

    a kardigan je baš kjut :D

    OdgovoriIzbriši

Instagram