Potrošeni proizvodi


Svi mi dobro znamo kako je teško potrošiti neki proizvod, a nema mi ništa draže kad vidim ovako hrpu potrošenih onda znam da sam bila jako dobra :D Nećemo porediti ove postove sa NEW IN postovima jer se zna gdje ima više proizvoda i to svaki put! Nego da krenemo na ove potrošene :)

Avon Supreme Oils šampon i maska su stvarno jako dobri. Pisala sam o čitavoj liniji pa ako niste pročitale možete se vratiti na taj post. Još uvijek trošim tretman u spreju iz ove linije i nikako se ne da, a jako ga volim :) Mislim da ću nekad ponoviti kupovinu ovih proizvoda kad prestanem eksperimentisati sa šamponima i ostalim stvarčicama za kosu.

Girlz Only suhi šampon volim i super mi odgovara. Ovaj je za plavu kosu i ponovila sam kupovinu. Koristim ga sa vremena na vrijeme ovisi u kakvom stanju mi je kosa. Uglavnom produži mi ''ne pranje'' kose za dan ili dva.

Clean & Clear obožavam, ali kad sam ga tražila nije bio dostupan u CM-u pa sam kupila neki bezvezni Garnierov tonik, ne sviđa mi se ali nema kupovine novog dok taj ne potrošim. Vratiću se C&C kad tad.

Avon Solutions Matte tonik je nešto što smatram da svako ko ima povremenih problema sa masnom kožom treba da koristi. Nekad mi se desi da mi lice poludi i bude jako masno i onda posegnem za ovim tonikom koji u sebi ima neki prah za matiranje i sutradan sve se vrati u normalu. Preporuke za njega, isprobajte a ako vas zanima čim mi stigne novi primjerak mogu napisati i recenziju :)

Avon kremu sa krastavcem i zelenim čajem sam spominjala u jednom postu i nisam bila oduševljena, međutim nakon nekoliko sam promijenila mišljenje jer mi je ova krema bila idealna kao podloga za puder. Gelaste je teksture i matira, tako da ne bih preporučila onima sa suhom kožom. Nisam ponovila kupovinu jer imam X nekih kremi trenutno, ali s obzirom da joj je cijena oko 3,5 do 5 KM (ovisno o katalogu) sigurno će se ubrzo naći u nekom NEW IN postu.

Palmolive i Loreal šamponi su meeeehh. Ništa posebno i neću ih više kupit. Čak mi je Palmolive bio bolji jer od Lorealovog me tjeme svrbilo ko da imam buhe, a nemam Boga mi.

Balea Aqua sprej idealan za ljetne dane i tad sam ga i trošila. Osvježi, rashladi, nema neku posebnu moć ali eto dobro dođe.

Collistar piling je testni uzorak. Imam još jedan i baš ga čuvam. Divan je ali i skup pa ne vjerujem da ću ga naskoro kupiti u pravom pakovanju.

Balea Sensitive dezodorans isto ništa posebno. Nije loš za te pare, ali ima ih puno boljih.

Manhattan kompaktni puder imam ga sto godina. Bila sam zaboravila na njega, ali sam ga onda iskopala od nekud i koristila, možda mu je čak i rok istekao. Meni je odličan i zadovoljava moje potrebe matiranja. Kad ga stavim preko tečnog pudera super matira i ne mrda sa lica cijeli dan. 5+ od mene.

Essence tuš sam dobila u Ovnak paketiću i evo toliko sam ga koristila da je prvi potrošen tuš u životu. Volim ga i kupiću ga opet.

Labelo ko labelo. Meni svako isto. Ovo Blistex ne kupujte ni za živu glavu, očajno je. Bolji mi je Blistex u kutijici.

Luxe maskara me ostavila ravnodušnom. Neću je više kupiti jer je bezveze. Deborah maskara je odlična. Da lijep volumen i dužinu ali moje trepavice slabo uvije i to joj je jedina mana.

Curaprox četkicu sam stavila samo da vam kažem da su to najbolje četkice koje postoje. Jesu nešto skuplje (oko 8KM komad) ali mogu trajati dugo i imate različitih modela (sa više ili manje dlačica, ovisno volite li mekšu ili tvrđu).

Manhattan clearface kompaktni puder istekao mu rok sigurna sam. Nisam ga skroz ni potrošila ali vrijeme je bilo za kantu. Nije bio loš al nije ni nešto specijalno.

Afrodita gel za tuširanje i Nivea krema za tuširanje - obe su super. Kad ne znam šta da kupim od tih tuširalica obavezno posežem za Afroditom il Niveom.

Becutan šampon sam kupila jer sam jedno vrijeme bila iznervirana sa svim mogućim preparatima tako da sam koristila samo njega, bez maske ili regeneratora. Nije nešto posebno pomoglo, pa sam došla pameti i vratila sve u normalu.

Gliss kura za kosu je nešto što iznova kupujem samo u različitim bojama. Meni je svaki isti po funkciji, jedino imaju drugačiji miris. Koristim ih prije peglanja i za pomoć pri raščešljavanju. Proizvo koji uvijek moram imati u kupatilu.

Garnier micelarna mislim da je tu sve rečeno. Što se tiče Garnier dvofaznog odstranjivača šminke, njega sam prvo mrzila, ali nakon što sam isprobala isti proizvod od Nivee i Afrodite garantujem da je ovaj bolji sto puta i kupujem ga čim ova dva potrošim. Izvini :)

Avon Planet spa maslinovo ulje za kosu je bezveze i nemojte džaba trošiti pare.

Balea rozi piling je također proizvod kojem se uvijek vraćam. Već sam jednom pisala o njemu u favoritima i još uvijek mi je jedan od najdražih proizvoda za umivanje.

Avon krema za ruke standardno dobra. Njih također uvijek imam najmanje 4,5 komada u stanu. Brzo ih trošim a još brže kupujem.



Malo podugačak post, ali evo srce onima koji su došli do kraja :) <3

Da li smo možda nešto isto potrošili ?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!





Ema

Broj komentara: 16:

  1. Da sam ostavljala kutijice i bocice od potrosenih preparata ne bih znala kud bi s njima sad 😎
    Ima dosta dobrih preparata, samo para treba 😋

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj ja sam dugo skupljala stvari za ovakav tip posta i kada sam nakupila masu, bacim sve u smeće :-) Uglavnom, većinu ovoga nisam nikada probala. Ta avon krema me privlači mogu ti reći....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kud ne poslika baš me zanima šta ti trošiš :D A kremu vrijedi probati jeftina je skroz :)

      Izbriši
  3. Ne vidim koji je Essence tuš u pitanju! :( a ovaj balea Aqua sprej sam tražila u svim dm-ovima kada je bilo ljeto i nigdje ga nisam mogla naći :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence liquid ink high shine. Ima i mat verzija nju nisam probala :) Ma rasproda se čim dođe a očito ga ne nabavljaju dovoljno :)

      Izbriši
  4. Svaka cast na trosenju :D ja sve kontam da cuvam potrosene proizvode i onako mehanicki pobacam...
    Potrosila sam i ja ovu Garnier micelarnu i sad sam u potrazi za nekom novom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ona najbolja od svih koje sam probala.. :) Ne bih je više nikad mijenjala haha

      Izbriši
  5. Je li Clean and Clear tako dobar ?? Ja sam čitala da jako isušuje kožu, a stavrno bih ga voljela probati :) Meni je Lorealov total repair 5 šampon jedan od najbolji mene od onog arginin resist svrbi tjeme kao da imam buha hahah, a nemam bgm :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni stvarno pomaže da mi lice bude non-stop čisto. Ako se pojavi koja dosadna stvar na licu za dan dva je vise nema.. Al to naravno zavisi od osobe do osobe.. Ako si osjetljiva na alkohol preskoči ga :D Hahah a vjerujem da nemaš nego neki sastojci nam sigurno smetaju :)

      Izbriši
  6. hahaha potpisujem ovo za loreal i buhe hehehehehe jednom sam ga koristila i otišla posjetiti staru tetku koja živi na selu, kad je primjetila da se drapam sat vremena je govorila kako se riješiti buha - a nemam buhe, bogami!!!! hahahahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, eto nisam jedina i nisam umislila sebi :D

      Izbriši
  7. I ja ih skupljam za postove i mama ce da poludi vise od mene :D Na wish listi mi je Garnier micelarna voda i kupujem je čim potrošim Miksinu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Garnier bolja od Miksine i puno duže traje :D Doduše i veća je militraža koliko se sjećam :) :*

      Izbriši
  8. Huh, koliko stvari :) Ja bacam i potrosene i one proizvode koji mi ne odgovaraju, to radim svake nedelje, i opet uvek ima puno toga - to je zabrinjavajuce :D. Ni meni Lorealovi samponi ne odgovaraju, umaste mi kosu dok trepnem, Palmolive su mi daleko bolji. Garnier micelarnoj sam dva puta dala sansu ali ne, losa mi je definitivno, isusila mi kozu oko usana, to je bio haos :|. Avonova krema za ruke (sa maticnim mlecom) mi je odlicna ali cu probati i ove ostale, verujem da su dobre. Balein roze gel mi je isusio lice, steta. Interesuje me Luxe maskara, ja bih je ipak probala, makar ovako, za preko dana :) Kristina :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj moto je - što više trošim više ću kupovati haha :D Meni su sve Avonove kreme za ruke odlične tako da imaš preporuke :)

      Izbriši

Instagram