Bourjois Push Up Volume Glamour maskara

Nedavno sam na testiranje dobila novu maskaru iz Bourjois kuće u smeđoj boji. Do sad nisam imala prilike a ni želje da probam maskare u nekoj boji osim crne, ali sad vidim da zapravo nema neke velike razlike između crne i smeđe maskare, barem na mojim očima.

Ova maskara, imena Push Up Volume Glamour maskara je sestra istoimenoj maskari koja dolazi u crnoj boji. Pakovanje je jako elegantno i na prvi pogled veoma privlačno. Dolazi u količini od 7 ml a cijena je oko 16 KM. Četkica je od prirodnih vlakana i jako je lako sa njom rukovati. Meni se dopada, a inače mi je teško ugoditi kad je četkica maskare u pitanju. Kao što sam već iznad napisala, na mojim očima se ne primjeti toliko ta smeđa boja, možda bi se primjetila kad bi baš na nekom jakom svjetlu gledali u trepavice. Inače izgleda kao neka blaga crna boja.



Prednost ove maskare je ta što se uopšte ne trusi i dosta je dugotrajna na očima. Od prilike nekih 8 sati izgleda potpuno isto. Ono što najviše volim kod ove, a i kod bilo koje druge maskare, jeste što se lako skida običnom micelarnom i nema onog bolnog trljanja da bi uklonili sve ostatke maskare. Dvofaznim odstranjivačem ćete imati još manje posla. :)

Ja inače volim nositi samo jedan sloj maskare jer su mi trepavice dosta ravne i onda ako stavim više maskare samo budu teške i nema šanse da lijepo dođu do izražaja. Na prvoj slici lijevo je oko bez maskare, a desno sa jednim slojem. Na drugoj slici lijevo je oko bez maskare i BEZ OBRVE :D a desno sa dva sloja :)

Suma sumarum, ja sam jako zadovoljna sa ovom maskarom. Možda nekad kad potrošim svojih "sto" otvorenih maskara kupim ovu. :) 

Da li ste probali Push Up maskaru? Koja je vaša omiljena maskara i koju mi preporučujete?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!


Ema

Broj komentara: 26:

  1. Meni izgleda crno :D fine su ti trepavice, lako naci maskaru za njih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O tome ti pričam :P Pa i nije baš, moje su najgore od najgorih trepavica, nema gorih nemoj tako! hahah.. Pa većina maskara koje mogu da uviju trepavice su mi OK al ima i promašaja, ne daj Bože nikome ^_^

      Izbriši
  2. Odličnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... VALA NIJE SMEĐA! :DDDDD


    <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala...Predobra..😊😊Al Twist up je broj 1 😊😊

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala,mada bih voljela! Tebi super naglasi trepavice,dok sumnjam da bi meni posto mi je jako tesko naci bilo kakvu maskaru bila ona 5 km ili 25 km da mi naglasi trepavice :/

    Pratim te na GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  5. meni su generalno super Bourjois maskare, a i ova izgleda nije nista drugacija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala pored ove i 1 secone maskaru i bila mi je isto odlična, tako da vjerujem u njihove maskare :)

      Izbriši
  6. Ja imam neku rozu, slicno pakovanje dobra mi je. I meni lici na crnu, da nisi naprisala da je smedja ne znam da li bih skontala :D :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, očito manjka smeđe boje, ali ne bunim se :D

      Izbriši
  7. I meni ovo izgleda kao crna maskara :D Ali za jedan sloj se cini bas super. Nesto nisam ljubitelj Bourjois maskara dok se malo ne isuse barem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To si u pravu.. I ova je dosta mokra, ali eto meni nije problem :D

      Izbriši
  8. Odlicno izgleda, super recenzija
    Ugodan vikend

    Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisam probala , ali sam cula dosta dobrih stvari vezano za tu maskaru. Imam jednu prijateljicu koja tu maskaru koristi za obrve, jako smjesno zvuci, ali dobro izgleda :)

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ona se snašla :D Bitno je da nađe odgovarajuću nijansu i da je proizvod dugotrajan :) Ne postoje džaba od Essence striktno maskare za obrve :)

      Izbriši
  10. Pa lutkoooo!

    Predivna si, post je odličan, a maskara mi izgleda divno. ❤️

    OdgovoriIzbriši
  11. Fkt djeluje crno, i da i ja bi trepavice kao tvoje :(

    OdgovoriIzbriši
  12. Super izgleda, samo je poskupa za drogeriski rang... a i nije tako cesto na snizenji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa i nije skupa za drogerije :) Sve maskare od Manhattan, Deborah, Loreal, Bourjois,.. su većinom preko 15KM, a ima i onih preko 20KM.. To je neka cijena za te ''kvalitetnije'' drogerijske marke.. S tim da naravno ne osporavam da Essence ima odlične maskare po 6 KM.. :D

      Izbriši
  13. Jako mi se dopada ova maskara, tj efekat koji daje, odusevljena sam! <3

    OdgovoriIzbriši

Instagram