Farmasi Perfect Volumizing maskara

U Farmasi paketiću sa proizvodima za recenzije našla se i ova maskara. Jednu maskaru sam poklonila vama u darivanju, a drugu sam ostavila sebi. Perfect Volumizing maskaru sam imala želju da isprobam samo zbog njene gumene četkice. Ja sam inače veliki ljubitelj gumenih četkica jer imam osjećaj  da mi jedino one mogu uviti trepvice onako kako ja to želim. 


Perfect Volumizing maskara dolazi zapakovana u kutiju na kojoj imate sve informacije o proizvodu. Pakovanje teži 12 grama. Gledajući u kutiju prvo sam pomislila da je pakovanje maskare neko obično žuto, ali kad sam otvorila kutiju ugodno sam se iznenadila. Maskara dolazi u jako elegantnom zlatnom pakovanju koje odlično leži u ruci. Drška maskare nije preduga a ni prekratka pa je sa njom dosta lako rukovati. Kao što sam gore rekla, četkica je gumena, meni je idealne debljine jer da je išta veća iskopala bih sebi oko. Jednostavno se ne mogu naviknuti na debele četkice koliko god to pokušavala. 

Cijena maskare je oko 10KM, ali vjerujem da su u Farmasiju često neke akcije pa ćete je moći uloviti i po sniženim cijenama.

Na prvu sam mislila da je ovo još jedna od običnih maskara u nizu sa kojima neću biti zadovoljna. Znači prvi dojam je bio MEHH, a onda nakon 5,6 korištenja rodila se ljubav. Na početku mi je bila prerijetka pa je to vjerovatno razlog zašto smo imale love-hate odnos. Sada mi je postala jedna od najdražih maskara. Velika prednost je što uopće ne slijepi trepavice, odlično ih uvije, a o dužini ne moram ni pričati. Prilično je crna, dugotrajna je na očima i izdržaće sve dok ne odlučite skinuti šminku sa sebe. Veoma lako se skida običnom micelarnom, a sa dvofaznim odstranjivačem je dovoljan jedan potez. Još jedan plus ove maskare je to što se uopće ne trusi i ne mrlja. Na slici imam dva sloja maskare. :)



Ukoliko ste propustili post o Farmasi ruževima možete ga pročitati klikom OVDJE.

Da li ste probali ovu maskaru? Imate li možda neku još koja daje sličan efekat da mi preporučite? Hvala na čitanju, do idućeg posta!


Soeurs Beauty

Broj komentara: 9:

  1. bas sam se pitala koja je to maskara na slici pored z. rokovnika :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Inače mi se kod pojedinih maskara na početku dešava da mi se ne svidi, ali kasnije se malo sasuše i onda extra izgleda... Ja sad trenutno uživam u MaxFactor Masterpice Glamour extensions! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Max Factor maskare su mi također jedne od najboljih u ovom cjenovnom rangu :)

      Izbriši
  3. Maskara je predivnaaa! Bas mi se dopada! Odusevljena sam! <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow, maskara je predivna! ☺

    fandbportal.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Instagram