Sherry London's Online Shopping Store

Nedavno sam dobila mail u kojem su me pitali da li želim svojim čitateljicama da predstavim ovaj shop. Kako inače jako volim Sherry Hill haljine, rado sam pristala. Ukratko ću vam reći šta je Sherry Londons Store i pokazati neke od njihovih proizvoda.

Sherry Londons Store je trgovina luksuznih haljina. U njihovom izboru možete pronaći različite haljine za djeveruše, haljine za mature ili čak možda neku i za vjenčanje. Svoje proizvode šalju u većinu država Evrope, a tako i za BiH. Od prilike vrijeme dostave je nekih 20ak radnih dana, tako da je potrebno ranije poručiti. U njihovom shopu imate čak i mogućnost da navedete datum za određeni događaj tako da se oni potrude da svoju haljinu dobijete na vrijeme. Nalaze se u Londonu i svi proizvodi su tamo napravljeni.

Ja sam se pogubila u izboru svih tih savršenih haljina, ali ono što me najviše fasciniralo jeste da ukoliko doplatite određeni iznos (ovisno od haljine) oni šiju haljinu po vašim mjerama. To je spas za one koji nisu neka tačno određena veličina.

Haljine jesu dosta skuplje od onih na koje je većina nas navikla, ali izrađene su od najkvalitetnijih materijala i izgledaju božanstveno. Ukoliko sebi nekad odlučite priuštiti neko savršenstvo od ovih haljina to možete učiniti na njihovom online shopu : http://www.sherrylondon.co.uk/ .

Evo nekoliko mojih prijedloga za buduće maturantice :)














Koja vam se od haljina mog izbora najviše dopala?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!


Soeurs Beauty

4 komentara:

Instagram