Artdeco Sensitive Fine Liner



Artdeco važi za jednu od boljih drogerijskih kozmetika. Ovo je prvi put da se spominje na mom blogu, ali definitivno ne i zadnji put. Trenutno CM marketi imaju snižene Artdeco stalke 50% pa ukoliko imate neke favorite iz ove kozmetičke kuće požurite dok ih još ima na stanju, jer nekako je postala tradicija da se Artdeco stalci u potpunosti isprazne prilikom ove akcije. A kako i ne bi, kad možete odlične proizvode dobiti za jako malo novca!

Danas ću vam napisati koju rečenicu o tušu za oči koji sam platila samo 6 KM, a vjerujte mi vrijedi puno više. Uvijek kada bih birala između tečnih tuševa ili onih u flomasteru, tečni tuševi bi bili moj prvi izbor. Jedini razlog tome je što sam očito čitav život pogrešno birala tuševe u flomasteru pa su svi bili ili jako loše pigmentirani ili sa jako lošom četkicom. Artdeco Sensitive Fine Liner dolazi u pakovanju od vjerovali ili ne jednog mililitra, što se čini jako malo, ali kako oni koji su ga već koristili kažu da može dosta dugo trajati ja ću im vjerovati na riječ. Tuš je spakovan u kutijcu koja nažalost nije zalijepljena tako da nemate nikakve garancije da neko prije vas nije isprobavao vaš tuš, što je minus jer moguće da ga pola nema u pakovanju zbog silnih žena koje nemaju nikakve ''kozmetičke kulture'' prilikom kupovanja i pregledanja proizvoda. Ali možda budete i u onoj skupini koja ipak svojim novcem kupi nov proizvod. Ovim putem apelujem ne samo na Artdeco nego na sve kozmetičke kuće da svoje proizvode bolje zaštite radi onih koji vole kupiti nov, a ne polovan proizvod. Hvala!



Tuš ne sadrži mineralna ulja ni parabene, a pogodan je i za osjetljive oči te i za one koji nose sočiva, barem tako piše na pakovanju. Trenutno ne nosim sočiva pa vam to ne mogu potvrditi iz prve ruke. Za jedan tuš u flomasteru dosta je pigmentovan, baš kao što i piše na pakovanju ''deep black''. Četkica je napravljena od nježne pjene, savitljiva je i prilično mekana tako da nećete imati neugodnosti pri nanošenju, a i sa njom je lagano rukovati. Tuš je vodootporan pa ako vam oči suze neće se razmazati, ali pod ovim vodootporan ne podrazumijeva se da se umivate vodom a da očekujete da se ne razmaže. To ipak ne prolazi :) Ne preslikava se na kapke i neće se razmrljati. Na mojim očima traje i više od 10 sati, ali ja nemam masne kapke, pa ne znam kako bi se ponašao na masnim kapcima. Lako se skida dvofaznim odstranjivačem u jednom potezu, a običnom micelarnom morate i malo ''trljati''.





Iako sam prvobitno otišla da kupim High Precision Liquid Liner kojeg nažalost nije bilo, veoma sam zadovoljna i sa ovim izborom. Ipak ću i High Precision da potražim dok traje sniženje, jer njega zovu najboljim tušem u olovci ikad. A vi, trk u CM i počastite se sa nekim od Artdeco proizvoda, jer sniženje traje do 19.01.2016.. Sada u CM-u za svakih 5 KM dobivate 1 bod (prije je bilo za svakih 10KM). :)

Da li ste probali neki tuš od Artdeco kuće? Koji je vaš omiljeni tuš?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 8:

  1. Lijepo okoooooooooooo...:-* Dobar mi je, i ja sam ga kupila jer nisam našla Melisin voljeni High precision,a li dobar je i ovaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rekla sam mami da mi u Bihaću potraži High precision, nadam se da će naći taman da ih uporedim :D <3

      Izbriši
  2. bas sam se pitala da li blogerke prate ovakva snizenja hvala na informacijama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pratimo, pratimoo :) Nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe :D

      Izbriši
  3. ne djeluje mi lose, ali ja cu ipak da se drzim gela i onih standardnih tuseva. ovi mi se uvijek prebrzo osuse

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne snalazim se sa ovim tuševima u olovci ali ArtDeco je na -50% u CMu tako da, KAKO DA GA NE ISPROBAM? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj znam kako ti je, al vidjećeš kako je mekan kist od ovog tuša, kao da tečni stavljaš :D Još ako nađeš onaj u srebrenom pakovanju, taj kupuj :D

      Izbriši

Instagram