Avon Nutra Effects njega lica


Već odavno glavnu ulogu u mojoj njezi lica ima Avonova kolekcija Nutra Effects proizvoda. Nakon krema koje su mi poslane na recenziju i o kojima sam pisala OVDJE odlučila sam da isprobam i ostale proizvode u tada već novoj liniji proizvoda. U trenutnom katalogu svaki od ovih proizvoda možete kupiti za 5.50 KM i ako vam je koža imalo slična mojoj obavezno iskoristite ovu akciju jer neki od ovih proizvoda vrijede svakog feninga. 

Prvo sam isprobala pjenu za lice. Do sad sam koristila razne umivalice, od onih gel do ovih pjenastih, ali u Avon Nutra Effects pjeni sam našla sve što mi treba. Pjena je izrazito blagog mirisa, skoro pa da ga i nema, dolazi u količini od 150ml, ali ta količina može da potraje čitavu vječnost. Već je jedna potrošena bočica ove pjene iza mene i trajala mi je nekih 4 do 5 mjeseci (ne mogu se baš tačno sjetiti kad sam je kupila) i to svakodnevnog korištenja. Nakon što skinem šminku micelarnom otopinom ja obavezno lice moram da operem nekim sredstvom za čišćenje jer tek onda sam sigurna da je lice potpuno čisto. Ova pjena je pogodna za suhu i mješovitu kožu, ali mislim da bi odgovarala i masnokožcima odnosno da im ne bi dodatno umastila kožu. Dovoljna je količina od jednog pritiska na pumpicu za cijelo lice. Na slici je samo jedan pritisak pa možete vidjeti kolika količina proizvoda izađe. Ocjena : 5/5 !



Mlijeko za čišćenje lica je najnoviji proizvod u mojoj kolekciji. Njega sam zadnjeg kupila i najmanje ga koristim. Namijenjen je za suhu i normalnu kožu i ja ga ne bih preporučila masnoj koži jer bi taj tip kože samo dodatno umastio. Ja ovo mlijeko koristim za skidanje šminke i količina od jedne pumpice je dovoljna da skinete dnevnu šminku, dok za nešto jaču šminku će vam trebati malo više proizvoda. Ovo mlijeko dolazi u količini od 200ml i po mojoj nekoj procjeni može da bude 2 do 3 mjeseca svakodnevnog korištenja (ovo ću vam potvrditi nakon što potrošim proizvod). Iza sebe ostavlja jako čistu i nježnu kožu, ali se preporučuje da se poslije korištenja ovog proizvoda lice opere sa umivalicom. Ocjena 5/5 !



Micelarnu otopinu sam dobila u jednom od Avon paketića i na prvu nismo imale baš najbolji odnos. Iako nemam nešto pretjerano osjetljive oči, ova micelarna me jako pecka za oči pa tako izbjegavajte sa njom skidati šminku sa očiju. Također njena moć skidanja šminke i nije nešto za pohvaliti, tako da ćete za jaču šminku morati puno više proizvoda iskoristiti, te puno više trljati lice. U poređenju sa Garnierovom koja dolazi u duplo većoj količini od ove, uvijek ću se odlučiti za Garnierovu micelarnu jer sto puta bolje radi svoj posao. Avonova micelarna voda dolazi u količini od 200ml i preporučujem je samo za skidanje dnevne šminke. Ocjena 3/5.


Tonik pod imenom Balance tonik za lice je namijenjen za kombinovanu i masnu kožu, za suhu nikako. Ovaj tonik volim koristiti u danima kada mi lice poludi i postane masno. Sadrži Active Seed kompleks i bobice koje čiste kožu, te puder koji pomaže upijanju sjaja sa kože. Pogodan je za osjetljivu kožu. Prije upotrebe potrebno je dobro protresti proizvod kako bi se svi sastojci pomiješali te nanijeti na tufer i onda na lice. Ako nemate izrazito masnu kožu, nego vam koža sa vremena na vrijeme "poludi" onda je ovaj tonik odlično rješenje u kritičnim situacijama. Ocjena 5/5 !


Da li ste probale neki od ovih proizvoda i ako da kako ste zadovoljne? Imate li neke proizvode koje koristite za normalnu do mješovitu kožu da bi mogle i meni preporučiti da isprobam?

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 9:

  1. Naručila sam sebi tonik i pjenu pa me je dodatno obradovala tvoja ocjena o ovim proizvodima. Također bih ti preporučila kreme za lice iz iste ove kolekcije. Jako su dobre a mogu trajati baš dugo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kreme sam već probala, one za normalnu do mješovitu kožu i isto tako su mi odlične ^_^

      Izbriši
  2. volim pjene za ciscenje lica :D imala sam od plante system i meni se mnogo dopala :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Trenutno koristim Baleinu pjenu, ovu sam naručila, čekam da vidim kako će se pokazati :D
    Novi post na : http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-true-color-perfectly-matte.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Penu i tonik sam imala letos, pena je bila odlicna za moju mesovitu kozu, ali tonik, auh, prejak je bio za mene. Sad trosim Lorealovu penu za umivanje, vrlo je blaga ali, koliko sam dosad primetila, super ocisti lice :). Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala Afroditinu, Niveiu i Baleinu i bile su mi isto super, ali ova mi nekako najbolje odgovara :)

      Izbriši

Instagram