Catrice Chocolate Nudes paleta

Kada su sjene u pitanju, za razliku od ruževa, tu uvijek idem na sigurno. Zemljane ili da kažem čokoladne nijanse će uvijek da budu moj prvi izbor, tako da mi je nova paletica iz Catrice asortimana došla u pravo vrijeme. Ova paleta je kombinacija mat i šimerastih sjenila, s tim da niti jedno sjenilo nije previše šimerasto i baš su sva sjenila po mom ukusu.


Pakovanje je plastično, kao i prethodne Catrice paletice. Ambalaža je čvrsta, nije previše velika pa je ova paletica idealna i za putovanja. Eh sad piše da je količina 6 grama, ali nisam sigurna da li je 6 grama po sjenilu ili ukupna paletica (prije ovo prvo). Rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja.

Catrice Chocolate Nudes 010 Choc'Let it Be se sastoji od 6  sjenila poredanih od najsvjetlije nijanse ka najtamnijoj. Prva nijansa je izrazito svijetla i šimerasta, idealna za highlight ispod obrva. Druga nijansa je mat bijela koju volim koristiti preko cijelog kapka kao podlogu. Treća nijansa je taupe nijansa, ima u sebi sivi podton i skroooz male, gotovo neprimjetne šljokica. Četvrta nijansa vuče malo na bronza nijansu sa sitnim šimerom. Peta nijansa je jako lijepa zlatna i mislim da je idealna za neke specijalne prilike. Zadnja nijansa je baš tamno smeđa čokoladna nijansa koja je u potpunosti mat.

Sjenila su baš puteraste teksture (if you know what I mean). Skroz su nježna pod prstima, jako lijepo se nanose četkicama a i odlično se blendaju. Ja sjenila nikad ne koristim bez baze, pa tako mogu reći da su sa bazom poprilično pigmentirana i dugotrajna. Na mojim kapcima su i nakon više od 10 sati ista kao i nakon nanošenja. Bez baze ova paletica i nije tako pigmentirana, ali to smo već navikli kada su Catrice sjenila u pitanju.

Cijena ove palete je oko 10 KM i možete je kupiti u svim CM-ovima. Uz ovu paleticu dođe i kist koji možete vidjeti na slikama i kojim čudom može vam i poslužiti za aplikaciju. Primjetila sam da su sjene puno pigmentovanije na kapcima kada se nanose ovim aplikatorom nego kistićima :)




p.s. Swatch je pravljen preko Avon baze za sjene :)

Jeste li probale ovu paletu i kako vam se sviđa?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!


Soeurs Beauty

21 komentar:

  1. Bas su super nijanse. Ja svoju jos nisam probala jer sam prvo Essence uzela da testiram. Cini mi se da je bolja ova paletica od prijasnjih catrice paleta na ovaj fazon? I gram je sjenilo, 6 puta po jedan gram. Dosta sto se mene tice :D meni i to bude zauvijek hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, dobro znači 1x6, ko bi reko da 1 gram može ovoliko trajati :O

      Izbriši
  2. Nisam je probala, ostavila je za poklona nekome. A odlične su nijanse i dobri svočevi....

    OdgovoriIzbriši
  3. Eh da su bar tako pigmentirane na kapcima heheh ali meni je ok, kao i sve ranije absolute paletice, ova mi nije nadmašila rose paletu koju najviše volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušaj nanositi aplikatorom spužvastim, a četkicama samo blendaj :D Puno će ti biti pigmentiranije :)

      Izbriši
  4. Čini mi se jako dobrom, no još ju nisam nabavila. I ja volim te zemljaste nijanse i jedva čekam da ju probam :)
    Novi post, pogledajte http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/oriflame-delights-from-nature-cream-trio.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Divna paletica, već dugo ju šmekam, i pitanje je dana kad će biti moja :)**

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlična paleta, ja sam baš oduševljena. Posebno zlatnom nijansom <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa čitala sam tvoje oduševljenjeee hehe :D Meni su sve divneee nijanse..

      Izbriši
  7. ova paleta je nesto slicno sto vec imam ali od viska glava ne boli :D haha
    posjeti moj novi post :D
    http://mystiquel0ve.blogspot.ba/2016/01/ema-art-centar.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Omiljeni moto kad je makeup u pitanju : Od viška glava ne boli ! :D

      Izbriši
  8. Svidja mi se ova paletica, ali nikako da ju kupim. Kad god dođem - nema je :/

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja je koristim vec duze vremena i odlicna je, dugo vremena nisam bolje sjene uzela! Jako povoljna cijena, a odlicna kvaliteta ☺️

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je uspjeh kad se nađe nešto povoljno i kvalitetno, a najviše mrzim kad nabiju cijenu nekog proizvoda a on ne valja marke :D

      Izbriši
  10. I mene su privukle nijanse, ali nikako mi lijepo ne ostaju na kapku. Ne znam da li je do kistica ili teksture sjenila, ali nisam bas zadovoljna :( mozda da promijenim primer...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm.. ja koristim preko Avon baze i bas su dosta pigmentirane, ali ja ih utapkam sa ovim spužvastim aplikatorom jer na njega se doslovno lijepe i bas budu pigmentirane.. I onda kad utapkam onda blendam :)

      Izbriši
  11. Odlican post :-) Ovo mi je najdraza Catrice paleta sjenila od svih,a nekako mi se i kvalitetom izdvaja od ostalih u istoj Catrice kolekciji, ne znam zasto :-)

    OdgovoriIzbriši

Instagram