Avon Big&Multiplied maskara


Upratili smo da u Avon katalozima svako malo možemo očekivati neke novitete. U aktuelnoj kamapnji novitet je Big&Multiplied maskara, a ubrzo dolazi puno prelijepih noviteta koje jedva čekam isprobati, ali neću vam otkriti o čemu se radi :) Uglavnom, uvijek volim pohvaliti Avon na ažurnosti sa novitetima jer to nama ovisnicama super odgovara :D

Odlučila sam u budućim postovima pisati što manje teksta jer sam primjetila da kad i ja čitam druge postove tražim samo neke osnovne informacije i često me previše teksta odbije od samog bloga i autora. Volim kad se napišu konkretne i osnovne stvari te iskustvo sa proizvodom i mislim da je to sasvim dovoljno.


Da odmah pređem na stvar - volim li ovu maskaru? Da, ali sigurno ne kao moj all time favorit Essence zelena princeza. U kampanji C04 koja je jos uvijek aktuelna ovu maskaru možete kupiti po cijeni od 8.90KM, a dolazi u dvije nijanse: smeđoj i crnoj. Ja sam kupila u crnoj nijansi, naravno.

Sama četkica maskare mi je zaista čudna. Prilično je dugačka što je plus za one koje imaju velike oči, a debljina četkice meni lično odgovara. Njena sestra Big&Daring je imala za moj ukus predugačku četkicu i nikako nismo mogle naći zajednički jezik. Na četkici ostaje solidna količina maskare, ali za bolju pigmentaciju moraćete nanijeti dva sloja.

Tekstura je prilično gusta i ukoliko ne odstranite višak maskare sasvim sigurno ćete dobiti grudvice na trepavicama. Malo i slijepi trepavice što ćete vidjeti na slici, ali ipak na kraju to sve prilično lijepo izgleda.

Ono zbog čega bih ponovno kupila ovu maskaru jeste to što se apsolutno ne trusi i nakon više od 12 sati na očima nisu mi se pojavile ispod crne mrlje i nisam izgledala kao panda. Sviđa mi se što je uspjela da moje jako ravne trepavice uvije, ali to traje nekih 2,3 sata a onda se trepavice opet izravnaju. Mislim da ipak u tom polju nisam još našla savršenu maskaru.



Ukoliko imate prirodno uvijene trepavice mislim da će ova maskara biti odličan komad u vašem makeup neseseru. Ukoliko sad niste uspjele poručiti maskaru i u idućoj kampanji cijena će biti ista.

Kako se vama dopada efekat na mojim trepavicama?

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 6:

  1. Ma lijepo oko.....Fino ti popravi trepavice mogu ti reći

    OdgovoriIzbriši
  2. Big&darling me totalno razocarala, osusila mi se za 2 sedmice. Ovu jos nisam probala ali sam cula da se razlikuju, da je ova dosta bolja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se cetkica generalno dopada, a utisci o ovoj maskari su podeljeni i nemam pojma da li bih je kupila :D Devojke ili je vole ili ne :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Danijela Todorovic19. lipnja 2016. u 11:37

    Ja je imam i meni je super nekome odgovara a nekome ne super maskara.

    OdgovoriIzbriši

Instagram