Dekorativni favoriti


Gledam u skice na bloggeru i kontam koji post da prvi izbacim :) Do sad mi se dešavalo da za većinu postova imam napisano sve, ali fale slike, a sad došlo i vrijeme kad imam slike a mrsko mi sjesti i napisati koju riječ. Otkako su počela predavanja kronično sam umorna, još sam krenula i u teretanu pa još uvijek pokušavam sve da uklopim u svoj raspored. Nadam se da na kraju svega blog neće ispaštati :)

Danas vam pišem o svojim favoritima. Pod favoritima podrazumijevam proizvode koje konstantno koristim u posljednje vrijeme. O većini ovih proizvoda pisala sam postove, pa ću vam i ostaviti linkove ispod ukoliko ih niste pročitali. Pokušavam da što više rotiram proizvode kako bi ih što prije potrošila i napravila mjesto nekim novim, ali u zadnje vrijeme sam se konstantno vraćala pojedinim proizvodima.

O Avon beauty blenderu sam pisala OVDJE i ako ste čitali taj post znate koliko volim ovu slatku malu spužvicu. Puno mi je olakšala nanošenje pudera i nije ni čudo što sam nabavila već tri komada - da se nađe. 

Naked 2 Basics sam dobila još za rođendan od mojih dragih Anele, Amre i Melise :) Sjene ne koristim svaki dan nego baš kad je neka prilika za "srediti se" i u tim prilica uvijek posegnem za ovom paleticom. Obožavam sve i jednu nijansu i jako je lako napraviti neki super look sa njom.

 Catrice Even Skin Tone puder je trenutno najomiljeniji puder u mojoj kolekciji. Post možete pročitati klikom OVDJE  i ako niste čitale post onda morate znati da ja ovaj puder naprosto obožavam. Tako je lagan na licu, a ujedno prekriva dovoljno za moje potrebe. Na licu izdrži cijeli dan, ali ja ga obavezno matiram sa Rimmelovim puderom koji je također među favoritima. Ne znam koji je ovo put da taj kameni puder spominjem, ali jednostavno niti jedan drugi matirajući proizvod mu nije ni blizu. Essence Merry Berry highlighter je najljepši highlighter koji imam i daje prekasan izgled licu. Njega u akciji možete vidjeti u OVOM postu (na zadnjoj slici) i stvarno sam prezadovljna sa njim. Essence matt touch blush je divno rumenilo, a o njemu sam već pisala OVDJE pa da se ne ponavljam :)
 Vidim da mi je dosta Essence proizvoda među favoritima, a tu se našao i ovaj predivni lak, a njega u akciji možete vidjeti OVDJE.

 Od cijele Avon Matte linije ruževa koju sam recenzirala OVDJE uspjela sam izdvojiti svog favorita Berry Blast <3 Pored njega Avon 3D ruževi (o njima sam pisala OVDJE) u nijansama Truffle i Twig su također bili često na mojim usnama. Ugodne su teksture, jako dobre trajnosti i ne isušuju usne tako da za njih idu sve pohvale.

 Artdeco fixing puder je proizvd o kojem nisam pisala post. Radi se o puderu u prahu kojeg najčešće koristim za setovanje korektora. Pored njega moja voljena Satin Mauve (post OVDJE) i iako je štedim često je nosim. Tulle (post OVDJE) je jedna od najljepših nijansi u mojoj kolekciji i jedina mana je što jaaaako isušuje usne ali zbog ljepote sam mu to oprostila.


Eto, uspjela sam izdvojiti nekoliko proizvoda koje konstantno koristim a vi mi pišite koji su to proizvodi koje vi naprosto obožavate? 

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 14:

  1. I meni je u zadnje vrijeme ovaj hajlajter omiljeni...kao i standardni rimmelov puder...imam ovaj lak za nokte, ali mi nokti teenutno ocajno izgledaju pa ih i ne lakiram (vrijeme je za 8u1 tretman) :) Ja tebe ne bih ni mogla zamisliti bez voljene satin mauve olovke :D Pretpostavljam da si nabavila zalihe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 8u1 je neizbježan pri svakom lakiranju, barem kod mene :) Znači svima sam dosadila sa Satin Mauve hahaha :( Još uvijek štedim ove sa sivim čepovima.. One nove nisu ni približno dobre :(

      Izbriši
    2. Hahahah nisi dosadila, ne uopce :D Mislim da sam je i kupila najvise zahvaljujuci tebi, i fakat je boja odlicna, a tebi i stoji super! :)

      Izbriši
    3. Hahaha.. E neka sam bar nekog uspjela nagovoriti na kupovinu :P Hvala ti :))

      Izbriši
  2. Imamo isti tekući i kameni puder. I jedan i drugi sama obožavam i svjesna sam razloga zašto su ti baš u favoritima.
    Vidim koliko si luda za blenderima, probaj Oriflame, ako nemaš priliku, javi mi da ti pošaljem!
    Divan je, mekan , mekši u odnosu na Avonov , meni najbolji kod nas.

    Inače super favoriti i slikice. ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo baš sam listala Oriflame katalog i trenutno ga nema u ponudi :( Al čim bude uzimam, moram ga probati :D

      Hvala od srca <3

      Izbriši
  3. Oj što ne kupih taj Essence highlighter.....Volim i ja rumenilo, a paleta je divna, ali meni ljepše stoje topliji tonovi.... I artdeco fiksator mi je fin :-) Sve mi je tvoje fino :-))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Doće drugi od Essence znaš da oni uvijek izbace nešto novo :) I meni tvojeee.. sve bih ukrala <3

      Izbriši
  4. Uzmi Oriflame blender neces se pokajati! Odlicni favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Od svega ovoga imam taj Essence lak i jako ga volim nositi :)
    Rimmelov puder vec duze vrijeme drzim na wish listi nikako da ga kupim

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja volim Stay Matte puder i Avonove 3D i Matte ruzeve :). Avonov blender jos nisam probala, sad trosim Aurin, Oriflameov je takodje dobar, mada se svi oni pre ili kasnije raspadnu. Kristina :*

    OdgovoriIzbriši
  7. To jest, imaju ograničen rok trajanja ali nisu skupi pa im to ide u prilog :*

    OdgovoriIzbriši

Instagram