Sheer Shine 27 | Golden Rose


U svoj ovoj tako nazvanoj ''mat groznici'' ruževa, Sheer Shine ruževi su pravo osvježenje. Priznajem, i moj prvi izbor su bili novi Matte ruževi, ali kako oni još uvijek nisu došli u BiH morala sam se odlučiti za nešto drugo. Dok sam listala Golden Rose katalog za oko su mi zapali Sheer Shine ruževi.

Sheer Shine Stylo Lipstick dolaze u nevjerovatne 32 nijanse. Bilo je jako teško izabrati samo jedan, ali ipak odluka je pala na nijansu broj 27. Već po opisu ovog ruža u katalogu znala sam šta da očekujem. Pravo lagano osvježenje na usnama. Nemate pojma koliko je to mojim usnama trebalo, jer i sama sam obožavaoc matte ruževa i najčešće za njima posežem, dok moje suhe usne to nerado trpe.

Sheer Shine ruževi imaju laganu formulu, poput balzama u boji. Najviše me podsjećaju na Avon Indulgence ruževe, ali nisu groznog okusa kao što je bio slučaj sa Avonovim ruževima. Ovi ruževi nemaju nikakav okus, ali zato imaju jako prijatan, vanilast miris.

Ukoliko se odlučite na kupovinu ovih ruževa pigmentaciju i trajnost zaboravite. Pigmenitrani su skrooooz malo i potrebno je nekoliko slojeva da bi dobili boju na usnama, a trajnost je - pa iskreno dok nešto ne pojedete ili ne popijete. Nakon toga je potrebno opet nanijeti ruž. Prednost je što uopće ne morate biti precizni i sam ruž možete nanijeti i bez ogledala.

Ukoliko je ipak i vama potreban predah od teških ruževa na usnama onda imate sve preporuke za Golden Rose Sheer Shine ruževe. Sadrže zaštitni faktor 25, te arganovo ulje i vitamin E. Cijena ovih ruževa je 5 KM :)


Nisam mogla da ne primjetim odličan izgled ovih ruževa. U potpunosti podsjećaju na moje voljene Kiko ruževe, a iznimno mi je drago što je Golden Rose poradio na ''stajlingu''.

Šta vi kažete, da li bi i vama dobro došao proljetni predah na usnama?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

4 komentara:

 1. Super izgleda s tim da bi ja voljela neku braon nijansu jer takve najvise volim! Znas li slucajno gdje ih mogu kupiti?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Najbolje da se javiš na GR BiH facebook stranicu, mislim da možeš od njih poručiti :)

   Izbriši
 2. Nisam jos vidjela ove novitete, ali moracu pogledati. Ovaj tip ruzeva mi je stvarno potreban, bas sto ti kazes da usne malo odmore, a i kada sam lijena da posvecujem previse paznje da li sam ga dobro stavila :D :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. E jest baš to, kad mi se ne da biti precizna haha :*

   Izbriši

Instagram