LiLash & LiBrow review


Još nekad davno sam dobila LiLash i LiBrow serume za rast trepavica i obrva. Nažalost, nisam ih mogla koristiti 12 sedmica kako se preporučuje bez prestanka, jer sam jedno vrijeme morala da prestanem sa korištenjem, tako da sam nastavila kasnije dok ih nisam potrošila. Bez obzira što sam jedno vrijeme pauzirala rezultati su itekako vidljivi.

LiLash i LiBrow su proizvodi istoimenog američkog brenda, a na svom sajtu su naveli informaciju da je serum formuliran od strane američkih kozmetičkih kirurga, te da su oftamološki testirani i pogodni za osobe koje nose leća, te osobe sa osjetljivim očima. To mogu i sama potvrditi jer imam osjetljive oči, a i nosim naočale :D
U prelijepom paketiću sa slike nalazi se serum za trepavice, serum za obrve, prekrasno ogledalo za torbicu te upustva za nanošenje. Serumi se nanose ujutro ili uvečer, znači jednom dnevno, na čistu kožu. LiLash se nanosi uz gornji rub trepavica, odnosno nešto popust tuša za oči, a LiBrow koristite na obrvama, odnosno da potaknete rast svojih obrva ili na mjestima gdje vam obrve nisu rasle kako bi potakle rast na tim mjestima. Oba seruma su bezbojna, s tim da serum za obrve ima širu četkicu od seruma za trepavice. Jako brzo se suše. Na početku korištenja osjetila sam blago peckanje oko očiju, ali ništa što se ne bi moglo izdržati. Nakon par dana redovnog korištenja peckanje se više nije pojavljivalo. Ostale nuspojave ovih seruma nisam primjetila na svojoj koži.

Sad ono najbitnije, da li ovo stvarno pomaže ili je još jedan marketinški trik?? Totalno iskreno, iz dubine duše, kažem vam da ovo RADI! Rezultate sam primjetila tek nakon mjesec dana korištenja. Moje trepavice su prirodno bile ravne i sila gravitacije je radila svoje i konstantno ih vukla prema dole. Nakon korištenja LiLasha moje trepavice napokon izgledaju pristojno. Nije to sad nešto ekstremno kao da sam stavila umjetne trepavice, jer realno nisam to ni očekivala nakon jedne doze seruma. Nikad nisam imala problema sa dužinom, pa ni gustoćom ali ipak i to se puno popravilo u odnosu na situaciju prije. Priložiću vam i slike prije/poslije kako bi se i same uvjerile u to. Također, pročitajte još recenzija (Jelenina recenzija - OVDJE, te Nikolinina recenzija - OVDJE) jer i kod njih su ovi serumi odradili strašan posao! Što se tiče LiBrow na slici ispod vidjećete da su mi obrve postale dosta gušće, počele su da rastu i na mjestima na kojim nikad prije nisu rasle i ovaj serum mi je pomogao da postignem oblik obrva koji sam dugo htjela. Nakon upotrebe seruma napokon sam zadovoljna kako moje obrve izgledaju (kad se popune naravno). Vjerujem da imam još jednu količinu ovog seruma da bih mogla dovesti obrve u željeni oblik bez iscrtavanja i popunjavanja.



Nisam uopće bila zadovoljna kako sam uslikala "before" slike, mogla sam to puno bolje da odradim, ali sad je kasno kajati se za to kad je stvar gotova. Nadam se da ipak vidite tu razliku na slikama, jer ja je u živo itekako primjetim, što je i najbitnije :)

Na kraju još moram reći da LiLash firma ima jako ljubazan tim koji je uvijek tu da vam odgovori na sva vaša pitanja i pomogne oko svih mogućih situacija, tako da ukoliko želite još neke dodatne informacije direktno od njih, slobodno ih kontaktirajte jer odgovaraju u jako kratkom vremenskom roku. Sve pohvale i hvala im što su mi omogućili da isprobam ovo čudo:)

I <3 LiLash!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 5:

  1. Obrve su ti totalno drugacije. Thumbs up za ova dva cuda. Zao mi sto cu ih ubrzo potrositi

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno radi posao, mene je iznenadio serum za obrve! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam odusevljena! Ovo zaista vrijedi probati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo mi se sviđa baš mi je potrebno da i ja svoje sredim 👍

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je super ♡
    Valjalo bi isprobati.Obrve su Vam jako ljepe na ovoj slici poslje

    OdgovoriIzbriši

Instagram