Le Petit Marseiliais regenerator za kosu


Vjerujem da ste do sad pročitali X recenzija o Le Petit Marseillais proizvodima, pa ne bi bilo fer da i ja ne napišem jednu :) Jedan jedini proizvod koji posjedujem od ovog branda (a zasigurno ću uskoro da nabavim još puno toga) jeste regenerator za kosu sa karite mlijekom i medom. 

Isprva nisam shvatila šta to znači karite i kada sam malo proguglala shvatila sam da je to u biti shea maslac. Karite ili shea drvo je drvo koje isključivo raste u afričkoj divljini. Daje orašaste plodove koji se beru od polovine juna do septembra jer su tada najzreliji. Od tih plodova se radi karite ili shea maslac koji je kako i svi znamo jedan od najblagotvornijih sastojaka za njegu kože sa izvrsnim mirisom. Za karite se kaže da je magično stablo i treba čekati 20 godina do pojavljivanja jezgri sadržanih u famoznom karite ili shea maslacu.

E sad, kad smo naučili današnju lekciju, možemo preći i na recenziju regeneratora za kosu. O njemu sam prvo čula kod Neire (Delirium Lifestyle) i nagovorila me je na kupovinu. Svoju kosu sam njegovala većinom maskama, regeneratori mi nisu bili najbolji izbor iz razloga što su mi je kosa od njih se brzo mastila, ali očito nisam birala dobre regeneratore. 

Le Petit Marseillais regenerator sa karite mlijekom i medom je namijenjen za suhu i oštećenu kosu kakvom se može nazvati moja kosa. Dolazi u količini od 200ml cijena mu je oko 4.50 KM.


Tekstura ovog regeneratora je dosta gusta, a miris je (barem meni) izuzetno lijep. Dovoljna je mala količina za čitavu kosu, a odmah nakon nanošenja možete osjetiti kako je kosa svilenkasta, te prolazeći prstima kroz nju možete vidjeti da ovaj regenerator pomaže i pri raščešljavanju kose. Ja ga držim na kosi oko minute, kao što i piše na pakovanju. 

Ovaj regenerator koristim već nekoliko mjeseci i veoma sam zadovoljna njegovim učinkom. Već je jedno potrošeno pakovanje iza mene, a drugo je kupljeno. Dok sušim kosu osjećam da je jako glatka i ima jako lijep sjaj. Takvo nešto nisam primjetila na svojoj kosi dok nisam koristila ovaj regenerator.


Ovaj regenerator neće odgovarati onima koji ne vole osjećaj ''slijepljenosti'' kose uz tjeme nakon sušenja, ali s obzirom da ja ne volim pretjerani volumen meni savršeno odgovara.

Sastojke možete vidjeti na slici ispod.


Pored kolekcije za suhu kosu, postoje i regeneratori , maske i šamponi za obojenu i normalnu kosu. Ovo je svakako proizvod vrijedan vaše pažnje :)

Hvala na čitanju, do idućeg posta!


Ema

Broj komentara: 13:

  1. imam i odgovara mi, bolji mi je od rozog LPM, trenutno koristim ovaj i baleu marelicu i super su mi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam isprobala ove Baleine , neka me na ovom još da iscrpim sve ljekovito što ima u sebi :-D

      Izbriši
  2. Nisam ni ja neki ljubitelj regeneratora, ali ovaj mi je konzistencijom nekako više kao maska u tubi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si ''krivac'' kupovine ovog, al neka si :-D Odličan je i slažem se da je maska u tubi :-)

      Izbriši
  3. Ako ne pravi dodatni volumen, onda si mi ga prodala :D
    Ja trenutno koristim njihovu masku iz iste linije, pa ako nisi probala preporučujem, odlična je! Lidija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, od ove maske neces dobiti volumen :-D Moraću isprobati i masku tj. sve za suhu kosu što postoji :-D

      Izbriši
  4. Ne čini se loše a cijena je ok:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala ovaj regenerator, ali jesam masku iz iste linije. Maska mi je jako ukrućivala kosu, pa sam je malo ''doradila'' ricinusovim uljem :) Sad radi posao kako treba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom da ja uvijek moram peglati kosu onda ja volim ove preparate što ne daju volumen jer onda ne mogu da dovedem u red, ali eto ko ne voli može pokušati s tvojim savjetom :-D

      Izbriši
  6. Ja ću ga kupiti sada sigurno. Nisam znala za koji da se odlučim, ali mislim da će ovaj biti dobar

    OdgovoriIzbriši
  7. moram ga probati, meni je tjeme masno ali zato su vrhovi ubi bože suhi :D mislim da bi im ovo dobro došlo

    OdgovoriIzbriši

Instagram