Radiant Rose - Stardust by Avon


A V O N - Stardust kolekcija :

7. Silver Crystals

Pozdrav svima :-) 

Nedjelja je dan za ljenčarenje. Ne znam kako kod vas, ali kod mene je tako. Nedjeljom nikad ne uspijem obaviti više od kućnih poslova, a i njih radim zbog jeftine struje :-)

Naravno, kod prošlih lakova sam zaboravila da pokažem četkicu. Ne znam kako mi je to promaklo. Uglavnom, četkica je jako lijepa, ravnomjerno nanosi lak, tanja je i meni se baš sviđa.


Danas ću vam predstaviti još jedan lak iz kolekcije Stardust koja je očarala čitavu blogosferu, a vjerujem i čitatelje. Ovaj put radi se o nijansi Radiant Rose. Ja bih ovu nijansu opisala kao boju maline.

Za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja, kao i kod ostalih Stardust lakova. Moram da priznam da mi se ova nijansa najmanje sviđa od svih ostalih. :-)







Kako se vama dopada ova nijansa ?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

* Proizvod ustupljen u svrhu recenzije. Za sve ostale informacije kliknite OVDJE.

Ema

Broj komentara: 12:

  1. Nijansa je stvarno predivna,moram i ja sebi naručiti jedan.Lp :-)
    http://nejra-arjen.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/pages/ArjeN-LifeStyle/760412007342545?ref=hl

    OdgovoriIzbriši
  2. ovi Stardustovi su stvaaarno prekrasni, osobno takvu teksturu nikada nisam nosila na noktima. zanimalo bi me samo kako to da prestaneš lakirati nokat tako daleko od kožice? šteta mi je što ih tako vizualno skratiš, a imaš prekrasne nokte!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da su prekrasni :-) A ovako mi je puno lakše lakirati a da izgleda uredno.. Kad lakiram blizu kožice imam osjećaj da sve umrljam i da ne liči ni na šta.. Al eto idući put ću isprobati što bliže.. Hvala ti na savjetu, tvoji su također jako lijepi i uživam ih gledati :-)

      Izbriši
    2. mogu ti samo preporučiti da si nabaviš jedan angled brush samo za čišćenje oko kožice. umočiš ga u aceton i počistiš sve uz kožicu. pogledaj ovaj tutorial! http://www.lacquerized.com/2010/02/clean-up-in-6-easy-steps.html

      Izbriši
    3. Hvala na preporuci :-) Proučiću ove korake, vjerujem da će nokti puno bolje izgledati ako ih budem tako lakirala :-)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Nije loš, al ima i boljih u kolekciji hehe :-P

      Izbriši
  4. Meni su svi lijepi na svoj način što mi otežava izbor i ne znam koje bih nijanse naručila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem ti stvarno.. Ja prije nego što sam ih dobila baš sam razmišljala koje da naručim, ovako mi je Avon skratio muke :-D

      Izbriši
  5. Ova me kolekcija lakova skroz raspametila! Nijansa je totalno po mom ukusu no da budem iskrena želim ih sve, LOL :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni ova najmanje draga, ali ne kažem da mi nije lijepa :-D Lijepe su sve stvarno :-D Ovi lakovi šire zarazu zvanu : MORAM IMATI SVEEEEEE !! :-D

      Izbriši

Instagram