New in



Nisam odavno objavila post ovog tipa, a to je bilo iz razloga što sam otišla jedan period na ''odvikavanje'' od kupovine, a onda sam se vratila starim porocima pa sam luđački kupovala :-D Zato vam danas pišem NEW IN post i u njemu se nalaze stvari za koje znam da sam kupila u skorije vrijeme. Možda sam nešto i zaboravila, ali uglavnom ovo je većina sigurno :-)


Treća po redu maska LPM o kojoj sam pisala OVDJE, a isprobala sam i Glissove male maskice koje su bile na akciji, međutim ništa posebno me nisu oduševile.


U Avonu sam kupila jedan solidan kist za nanošenje sjene, tuš za oči brozani, te Eye Dimensions sjenu za oči.


U Didacu sam našla staro pakovanje Rimmelovog pudera i odmah sam kupila dva, međutim mama mi je uzela jedan pa sam ostala još samo na jednom pakovanju. Apel Rimmelu - vratite staro pakovanje!!! Počastila sam se i sa hvaljenim Stay Matte puderom u kamenu.


Maybelline Color Tattoo u nijansi Permanent Taupe, Deborah Pret A Porter lak za nokte u nijansi I am your Mermaid, te jedan bezvezni top coat by Miss Sporty (bio marku i nešto nisam mogla da ne kupim :-D ).


Kupila sam i ruževe iz Avona zahvaljujući ostalim blogericama i njihovim recenzijama, šta ću kad volim ruževe :-D


Tu je i jedna baš baš ljetna mirisna svijeća koja me podsjeća na ljeto u hladnim danima, te Balein uljni fluid.


Počastila sam se i Deborah Lash Creator Volume&Care maskarom koja me oduševila, te Glossisimo sjajilom i olovkama za oči. 


Morala sam i da poručim Big&Daring maskaru ali na mojim očima ne radi ništa posebno :-( Bacanje novca u mom slučaju. Tu je i jedan solidan korektor iz Avona, te fiksator za makeup.


Ovo lijevo je jedan jako dobar odstranjivač šminke iz Avona, koštao je samo 2,50 KM na nekom sniženju, a znate da ja to ne propuštam. Desno je umivalica koju preporučujem onima sa suhom kožom, a nikako onima sa masnom kožom.


Stoti put po redu njegovo veličanstvo čokoladni piling :$ Zatim odličan roll-on po super niskoj cijeni od 2,3 KM i neizostavni zeleni serum za kosu.


Čokolade su tu samo da vam otvore apetit, a cilj je da vam pokažem ovaj divni neseser koji sam kupila u Didacu. Koštao je oko 4,5 KM i jako mi se sviđa :-)


Dobila sam i neka Manhattan sjajila. Već odavno pripremam post o svojoj Manhattan kolekciji ali nikako da uhvatim dovoljno vremena i da odradim to do kraja. <3


Šiljalo iz Avona i crvendać iz Colortrend linije.


Benzaknen Gel koji me spašava u kritičnim situacijama, parfemska krema za tijelo koju sam obećala potrošiti do Božića, al nema od tog ništa, te moja omiljena pasta za zube :-D


Ova dva šampona i regenerator su koštali nekih 14KM u jednom jako lijepom neseseru, a kako meni neseser nije trebao kupila sam ga ''po pola'' sa kolegicom, tako da sam ja dobila sadržaj nesesera, a ona sami neseser. Već odavno koristim Gliss šampone, ali poslije ove ''ture'' ih mijenjam :-D


Sa Evelina sam prešla na Alessandro, a uskoro vam možda i objasnim zašto. Essie sam pronašla opet kod tete za markicu :-)


Kupila sam i dva OPI laka, od kojih je jedan otišao Melisi. (desni)


Tačnije, kupila sam 5 OPI lakova, a sa ove slike jedan je otišao Amri :-) Tako da tačnije moja su tri.


Kolekcija Avon Stardust lakova koje sam dobila od Avona. O skoro svima sam pisala, ostao mi je još jedan a ako ste propustili te postove evo i linkovi dole :-)

A V O N - Stardust kolekcija :

7. Silver Crystals


O ovim sjenama sam pisala OVDJE.


Ovaj parfem sam također dobila iz Avona, a pisala sam o njemu OVDJE.


Nedavno ste mogli i da čitate o Sleekovom rumenilu Pink Sprint. (OVDJE).


Avon Luck, jedan od dražih mirisa. Post možete pročitati OVDJE.


Na Facebooku sam osvojila ovu Avon paleticu.


Iz Ovnaka sam dobila veeeeeeeeeeliki paket. Uspjela sam samo recenzirati Catrice Smoothing Lip Polish, a taj post možete pronaći OVDJE. Neke stvari su još u fazi testiranja, pa čim uhvatim vremena idu postovi.


 Kupila sam Chicovnik, kupila sam Chicovnik, jeeeeeej :-D Moja najdraža sveskica za radne dane. Na slici možete vidjeti i Avon Virgnia sat koji sam također kupila, ali ga ne nosim jer sam toliko lijena da odnesem negdje da mi skrate narukvicu, ali i to ću čim odem kući u Cazin.


Ženski rokovnik sam dobila na poklon, a naslovnicu sam sama izbarala. Nekako mi je ova najviše '' JA ''. :-)


Potrošila sam Mixu i ovaj put kupila Garnier. Što se tiče Clean&Clear testirala sam lice jedan period bez njega i shvatila sam da mi je puno lakše boriti se sa bubuljicama kad imam C&C. Niveina pjena je također ponovna kupovina, pokušala sam sa drugim umivalicama, ali uvijek se vratim njoj.


U Avonovoj brošuri C17 u ponudi je bila četka za čišćenje lica koja radi na baterije. Tu priliku nisam propustila te sam ju odmah zabilježila za kupovinu. Kad ova od trideset i nešto maraka ovako čisti lice, mogu misliti samo kako to Clarisonic radi koji mi definitivno ide na WL za 2015. godinu. Sve pohvale za Avonovu četku :-)


Kupila sam Niveinu pjenu za kosu i Loreal šampon za koje sam čula sve pohvale, pa vidjećemo :-D Nisam ga još isprobala.


Kad sam bila u Sarajevu kupila sam ovaj slatki Flormar Pretty ruž, a iz Avona sam (OPET) kupila dva Extra Lasting ruža, perle za lice uz koje je na poklon došao kist za rumenilo, te Luxe tuš za oči. Crni ruž na kraju sam dobila na poklon od Melise. Thank you ^_^


Jasenka i ja smo bile na predstavljanju nove kozmetike u BiH pod imenom Orkide, a ovo su stvarčice koje sam dobila na testiranje. Uskoro postovi :-)


Avon Solutions tonik sam opet kupila jer sam potrošila prošlo pakovanje, a sviđa mi se ono što radi mom licu. Kupila sam i novu masku za lice sa Mediteranskim maslinovim uljem koju do sad nisam probala. Od Avona sam dobila masku za lice od mrkve i suncokreta, a kupila sam i ovo slatko izdanje glicerinske kreme za ruke.


Tu je još jedno Deborah sjajilo, Deborah Definite Volume maskara, te još jedan Pret A Porter lak koji sam morala kupiti jer je bio 60% snižen pa je koštao samo 1.80KM. Nije li presladak :$


Torba je morala biti ovdje jer sam oduševljena djevojkom koja ih pravi. Koštala je samo 15 KM, a ukoliko vas zanima kakvih još torbi ova umjetnica ima u ponudi posjetite njen profil OVDJE. Ovo je moja prva narudžba, ali sigurno nije zadnja. Već znam koju ću iduću poručiti.


U New Yorkeru je veliko sniženje odjeće, tako da sam ovu duksericu u puder roza boji kupila za samo 19.90 KM, tako da ako vam nešto treba slobodno se zaputite pravac New Yorkera. Prsten me očarao na prvu i morao je biti moj.


Eto, toliko u mom NEW IN postu. Jeste vi šta u skorije vrijeme kupovali ?

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Ema

Broj komentara: 20:

  1. Odgovori
    1. Loca, loca :-D Jedan određeni period tamo nekad polovina septembra do polovine oktobra i onda sam samu sebe pustila s lanca :-P

      Izbriši
  2. De bogati pošalji šta meni hahahaha :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šta ošššš samo pokaži :-P Za novu godinu kod mene ćemo se dogovoriti :-P :-P <3

      Izbriši
  3. Mozes sama skratiti narukvicu na satu, ja sam i na svom MK i na istom Avonom sama uradila :-) https://www.youtube.com/watch?v=oN1PTBNVLEI

    PS. Super su sve stvarcice. Jel to ima negdje neki dobar deal na OPI lakove? :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eee hvala punoooo, baš ću pokušati :-)

      Ima na pijaci kod nas, za 2 KM ili 3 KM , kako kod kojeg prodavača hehe :-)

      Izbriši
    2. Ma gdje je ta pijaca? :-D Moram doci, treba mi OPI lakova haha. Kod nas su 15 KM!!! :-)

      Izbriši
    3. Pa u Tuzli :-D Vala ja se nekad premišljam da li da kupim iako je 3 KM, jesam bezobrazna jel da hahahah.. Bilo je raznih boja zadnji put kad sam išla al eto ja kupih ova 3 što su zajedno na slici, a ova dva što su na slici sam platila po 2 KM :-D

      Izbriši
  4. Ema ne kupuje uvijek, ali kad kupuje onda pokupuje sve što postoji :p MORAMO kod tete!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ema ne kupuje uvijek, Ema kupuje non stop :-P hahaha.. Ići ćemoooooooo!!!

      Izbriši
  5. Anonimno- šta ti radiš kada možeš sve ovo kupovati? :-p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam privatnik Rahman :-D Pogledaj na youtube hahah

      Izbriši
  6. uh uh svašta se tu našlo :D divan new in :D
    hoću i ja tetu gdje je essie za marku :(
    a i ja sam dobila ovu masku od mrkve i pozitivno me iznenadila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Teta je zlatna, nju ne dam nikome :-D Ma da iskreno teško je uhvatiti Essie, često budu oni tamno zeleni sa magnetom koe niko neće haha :-D

      Izbriši
  7. woooow supeeeer je sveeee *.* opiji su preeeeelijepiiii. posalji mi tete saljem ti galanta, oš? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam odavno išla, a doZZgovorićemo se sve kad je bio problem :-P Ključ za ključ :-P

      Izbriši
  8. Neznam odakle početi,dva puta sam čitala i gledala slike jer ima toliko stvari :D
    Moram probati čokoladni piling iz avona :)
    OPI lakovi su prekrasni,blago tebi kako ih povoljno možeš dobiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piling je must have odmah da znaš :-D A OPI su divni :-) I ja sam sretna što ih mogu nabaviti povoljno :-D

      Izbriši
  9. Auu,kakav post! Prvo,srecna ti Nova godina:) Drugo,mnogo stvari odavde sam probala,ne bih da ti zauzimam prostor:) Svasta me zanima,ali evo ako moze par pitanja (hvala unapred) :Je li dobar ovaj Avonov roll-on?/Da li Avon tonik sadrzi alkohol(izbegavam ga pa zato pitam)?/Koja dva Extralasting ruza si kupila?Ja imam Vintage Pink i odusevljena sam njime.U zdravlju da koristis ove lepote:D Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Kristina i tebi sretna Nova godina da ti bude bolja od svake prethodne! :-) Ma samo pitaj, tu sam da odgovorim na sve :-D
      Avonov roll-on mi se pokazao odličnim, stvarno sam prezadovoljna sa njim, a slučajno ga kupih. Zapravo, godinama sam koristila Niveine, Dove i ostale iz drogerija i onda je dragi jednom kupio sebi muški Avon roll-on i bio je oduševljen sa riječima "Ništa bolje nisam imao" tako da sam i ja morala da isprobam žensku verziju i evo poručila sam opet jedan jer mi je ovaj pri kraju pa znaš da mi stvarno odgovara. Ne znojim se od njega niti malo a i jako je prijatnog mirisa.
      Što se tiče Avon tonika moram te razočarati, alcohol denat je na visokom drugom mjestu, a mojoj koži to baš odgovara :-)
      Moja dva ruža su Totally Twig i Eternal Flame. Nisam ih još ni isprobala čekam da ih poslikam pa da onda isprobam, ali vjerujem ti da su odlični :-)
      Hvala ti još jednom na komentaru :-)

      Izbriši

Instagram