Avon Nailwear pro+ lakovi (nove nijanse)


U trenutnom Avon katalogu C06 možete kupiti nove nijane Nailwear Pro+ lakova za nokte. Radi se o tri nijanse pod imenima Ocean Blue, Orange sun i Sunshine. Po imenima odmah možete pretpostaviti da se radi o ljetnim lakovima. Već imam nekoliko lakova iz ove linije, a općenito jako volim Avon lakove. Brzo se suše, prilično dugo traju na noktima (naravno ako su vam nokti u dobrom stanju, a ako nisu i tada će izdržati tri dana sigurno, kao što je kod mene trenutno slučaj), te potpuno prekrivanje možete dobiti i sa samo jednim slojem. 

Kako sam jučer od Amre <3 dobila ovaj ''točak'' za mazanje lakova, odmah sam ga morala upotrijebiti pa ću vam ove lakove pokazati na njemu. Požurila sam sa ovim postom, jer ove lakove nećete moći kupiti u idućem odnosno u C07 katalogu, pa ukoliko vam se neki svidio svakako kontaktirajte svoju Avon damu i naručite jer trenutni katalog traje do petog maja. :-) Meni se najviše svidio Ocean Blue, međutim i druga dva su jako lijepa, tako da se bilo teško odlučiti za najdražeg.

Za količinu od 10ml platićete 6.50KM, što je jako povoljno ako uzmemo u obzir kvalitetu, a i količinu laka. Pored ove tri nijanse, iz kolekcije Nailwear pro+ možete birati između 24 druge nijanse. 










Da li se vama sviđa neki od ovih lakova ? Koji vam je najljepši ?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Ema

Broj komentara: 10:

  1. Aj lajk it na tocku, lijepo, bas si dobila inspiraciju :))) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh imala sam i razloga za inspiraciju :-P Lijepi su skroz i na noktima i na točkuuuu :-) <3

      Izbriši
  2. Točak je predobar, ja to već duže vrijeme tražim da kupim. A vala mrsko mi ga naručivati na ebay-u :D Ocean Blue je najljepši <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ih trebalo biti u kineskoj prodavnici pa pogledaj :-D Jesteee, najljepši :-D

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. I ja se iznenadila kad sam namazala, a ono kad sam ga samo ugledala bila je reakcija ''pff - never'' :-D :-*

      Izbriši
  4. Baš ti super stoji ovaj žuti lak :-*

    OdgovoriIzbriši

Instagram