Gel shine nail polish | Avon


Prije dva dana mogli ste vidjeti Gel shine ljepotane u kombinaciji sa Avonovom Lace linijom (klik OVDJE), a sad vam donosim 15 nijansi Gel shine lakova. Od ovih 15 nijansi njih 5 su nove, a ostalih 10 je iz već svima dobro poznate Gel finish linije, ali sa poboljšanom formulom tako da su sada dio Gel Shine linije. Nove nijanse su: Sapphired Up, Mint To Be, Emerald City, Rain Washed i Orange You Crazy.
Ove lakove nisam testirala na duže staze s obzirom da sam ih dobila u ponedjeljak i požurila sam sa slikama kako bi mogle da izaberete nešto za sebe dok još uvijek važi trenutni katalog u kojem 3 laka možete kupiti za 11.80KM. 
Ono što vam mogu reći jeste da je tekstura svakog od ovih lakova odlična, četkica je ista kao i kod prethodne linije, lijepo se nanose i jako su pigmentirani. Ipak, za većinu lakova potrebna su dva sloja, dok za Sapphired Up i Emerald City je potreban samo jedan sloj, a za Sheer Love i Dazzle Pink, koji su nešto rjeđe teksture, za dobro prekrivanje trebaju tri sloja.
Moram napomenuti da Emerald City iako prelijepe boje iza sebe prilikom skidanja ostavlja haos na rukama i da bi sve to lijepo uklonili moraćete se poslužiti nekim jačim sredstvom nakon acetona. Ja sam oprala ruke tečnim deterdžentom kako bi to na kraju izgledalo pristojno.
Nisam nikako mogla da izaberem svog favorita jer boje su skroz fensi šmensi i totalni pogodak Avona za sezonu proljeće/ljeto. Ovom prilikom molim proljeće da se vrati!!!! :(

SAPPHIRED UP


PURPLICIOUS


PARFAIT PINK


MINT TO BE


SHEER LOVE


ROSES ARE RED


EMERALD CITY


WINE AND DINE ME


RED VELVET


RAIN WASHED


LAVENDAR SKY


BARELY THERE


ORANGE YOU CRAZY


FIRE CRACKER


DAZZLE PINK


Izazivam vas da izaberete samo jedan :D

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 10:

  1. RAIN WASHED , BARELY THERE i DAZZLE PINK. Moje boje. Ali ta 3 laka mi je Barely there "stani-pa geldaj" toliko mi je dobra, haha =D odlicne fotografije, i super recenzija.
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Barely there pri dnu liste koliko sam očarana ovim drugim bojama haha :* hvala ti!

      Izbriši
  2. Imam dva Avon laka doduše tamne nijanse i mogu reć da nisam zadovoljna jer kada ga skinem,nokti mi na primjer ako je plav lak,ostane plavi nakon skidanja.Tri puta pređem acetonom i operem ruke ali ništa.Tako mi bude dva-tri dana i izgleda neuredno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se to desilo samo sa Emerald City i morala sam oprati ruke deterdžentom da bi se sve lijepo skinulo, sa ostalim nisam imala problema lako su se skidali.. Ja koristim Afroditin odstranjivač laka, odličan je i preporučujem ga :) Sa nekim odstrajivačima sam i ja imala problema, dosta lakova mi se znalo "izmrljati" ma da sa tamnijim nijansama se nikad ne zna kako će to ispasti nakon skidanja. :*

      Izbriši
  3. Rain Washed, Mint to be i Lavander sky su naajljepsi!

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno svi su divni, teško bih se odlučila za 5 a kamoli za jedan :D :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, u potpunosti se slažem, sreća pa imam skoro sve inače bih bila na teškim mukama :*

      Izbriši
  5. Sa tvojim noktima svi su lakovi prelijepi <3

    OdgovoriIzbriši

Instagram