All Round Contouring Palette | Catrice

Kad sam vam pokazala sadržaj Ovnak paketa na facebook stranici većina vas je pisala da želi recenziju ove paletice za konturisanje. Već sam vam na svom instagram profilu pokazala u kratkom videu (klik OVDJE) kako ona izgleda u praksi, a sada ću vam i napismeno prenijeti svoje dojmove.


Ova paletica dolazi u količini od 6 grama, a cijena u maloprodaji je 8.35 KM. Možete je pronaći u CM cosmetic maketima, a odnedavno i DM drogerie markt ima Catrice stalak, samo nisam sigurna kakva je kod njih ponuda jer ovo što mi dobijemo u paketiću uglavnom možete naći u CM-ovima.

Contouring Palette sadrži četiri kremaste mat nijanse, te jednu nijansu koja služi za highlight. Na zadnjoj strani palete ima mini upustvo kako da ih iskoristite ukoliko tek počinjete sa konturisanjem. Sama tekstura svih nijansi je jako kremasta i malo se teže razmazuje i brzo se suši. Ipak, najbolje se blendaju sa četkicom, dok sa beauty blenderom to ide dosta sporije i teže. Pigmentacija je solidna, nisu nešto previše pigmentirane, ali je to plus jer tako se ne može pretjerati sa proizvodom. Što se tiče trajnosti ukoliko nemate masno lice izdržaće vam na licu dok ne skinete šminku. Ja sam najduže nosila nekih 8 sati i u tom periodu nisam primjetila nikakve promjene. Nisam sigurna kako će se ponašati na masnoj koži, ali vjerujem da ukoliko fiksirate dobrim proizvodima ne bi trebalo da mrda sa lica. Ono najvažnije - ova paleta mi nije izazvala nikakve iritacije, crvenila ili bubuljice.


Iako sam se (barem mislim) prilično dobro snašla ovom kremastom paletom za konturisanje, ja se na kraju ipak vraćam praškastim proizvodima, jer mi je njih puno lakše pravilno dozirati, kao i nadograditi, te sam nekako vještija u njihovom nanošenju.



Kakve proizvode za konturisanje vi najčešće koristite?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

4 komentara:

  1. Meni je malo potvrda paleta i teško mi se razmazuje, pa mi zna skinuti puder ako ne pazim...a nijanse su fine skroz...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova mi se paleta svidja od pocetka, pogotovo jer joj ove bronzing nijanse nisu pretamne :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da ne bih znala raditi kremastim proizvodima...I s praskastim nisam neki sman strucnjak, ali ovo bi mi bilo previse :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo mi je prva paleta za konturiranje u kremastoj formi,a i za konturiranje opcenito dosada sam samo odvojeno kupovala i super sam zadovoljna:)

    OdgovoriIzbriši

Instagram