Miracle Glow ulje za lice | Avon

Kao i obično od Avona smo već navikli na novitete, a danas vam pišem o jednom novom/starom proizvodu. U ponudi Avona se nalazi već nekoliko kataloga, a ja vam tek danas donosim njegovu recenziju. Ulja za lice su u posljednje vrijeme postala jako popularna, čak i za one koji imaju masnu kožu. Miracle Glow ulje je namijenjeno za sve tipove kože, a sadrži nekoliko različitih ulja u sastavu kao što su maslinovo ulje, ulje zelene kafe, sjemena lana, marula ulje,.... Za one koji se bolje u to razumiju detaljan sastav možete pronaći na jednoj od slika ispod.
 Bitno je napomenuti da ovo ulje ne sadrži parabene i umjetne boje. Ulje dolazi u stakelnoj bočici unutar koje se nalazi kapaljka. Ja ulje nanesem prvo na dlanove, te zatim utrljam na lice. Najčešće ga koristim navečer, a zbog svoje prozračne teksture ulje se jako brzo upije u kožu. Dovoljna količina za moje lice je tri do četiri kapljice. Sa korištenjem ovog ulja primjetila sam da mi je koža dosta mekša, a i samo ulje mi nije dodatno umastilo kožu. Također, primjetila sam da izrazito dobro djeluje na ožiljke od akni, te pomaže u njihovom uklanjanju. Nakon masiranja ulja u kožu nekoliko minuta ćete osjetiti masni sloj na koži, a zatim će se ulje upiti u kožu, tako da ga možete koristiti i prije šminkanja, ako imate izrazito suhu kožu. Ipak, za one koji imaju masnu kožu preporučila bih korištenje ovog ulja navečer prije spavanja.
Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovim uljem i drago mi je što sam ga uvrstila u svoju njegu lica. Nažalost u novom katalogu ga nema u ponudi, a inače dolazi u količini od 30ml, a cijena mu je oko 10 KM (jako, jako povoljno s obzirom na cijene ostalih ulja za lice).

Da li ste i vi sretni korisnik ulja za lice i ako da kojih?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 11:

  1. Divan post draga <3
    Voljela bih probati ovaj proizvod .
    Pogledaj moj blog ako želiš :

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako sam skeptična oko ulja za lice, s obzirom da imam masnu kožu, nekako se bojim. Ali preparati za lice od Avona, pogotovo Nutraeffects, znam da su djelotvnorna, pa se nadam da ću u skoroj budućnosti imat, ako ne ovo, onda drugo neko ulje za lice :) - pa makar mi ne bilo dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš isprobati, a ovo je odlična investicija jer je stvarno u odnosu na druga ulja za lice, jakoooo, jako povoljno :) :*

      Izbriši
  3. Bocica mi je predivna! Fotke su ti fantasticneee <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa ti punoooo <3 Puno znači kad neko pohvali fotke jer uvijek se mislim za ideju i kako da ispadnu što ljepše :)

      Izbriši
  4. Zelim ovo ulje! :)
    Slike su ti sve ljepse i ljepse! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Fotografije predobre... Ulje predobro....

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelim ulje i veselim se testiranju!

    OdgovoriIzbriši
  7. Evo i ja koristim ovo ulje..jako sam zadovoljna..jedino me muči miris...kada ulje stavim na kožu ono je nježnog lijepog mirisa..no nakon nekoliko minuta dok taj miris ishlapi..miris na koži nije baš ugodan...mene sad zanima dal je to normalno il nije..imala sam prvu bočicu isto se to događalo..pa sam zatražila drugu misleći da je pokvareno..no eto i s drugom se isto događa...voljela bi ga i dalje koristiti..ali miris tog ulja odbija me u nabavljanju nove bočice!!!

    OdgovoriIzbriši

Instagram