Little black bag review | deBBY

Kada dobijem neku ponudu da isprobam nove kozmetičke proizvode na tržištu, uvijek rado prihvatim kako bih vam mogla prenijeti svoje dojmove u što kraćem periodu. Tako mi je na recenziranje još ljetos stigao ovaj mali crni neseser u kojem su se nalazili testeri za primer i puder, te full size proizvodi kao što su olovka za usne i ruž, maskara i tuš (2u1) te lak za nokte. Za one koji ne znaju Debby kozmetika je zapravo pod grupacijom Deborah Milano, odnosno dođe joj kao mlađa sestra :) 
Karminuša u meni uvijek prvo posegne za ruževima u bilo kojem paketu. Tako je bilo i ovaj put. KissMYlips ruž za usne dolazi u plastičnom, crnom pakovanju, a olovka za usne u nijansi 10 je njegova srodna duša. Nijansa ruža 02 je nude nijansa, sa mrvica roza boje, i u potpunosti odgovara onom My lips but better. Ruž je kremaste teksture i ima polu-mat završnicu. Ne isušuje usne, preživjeće piće, a poslije jela će trebati popravku. Na usnama bez jela i pića može izdržati 4,5 sati. Ja ga uvijek nosim u kombinaciji sa Debby olovkom. Olovka je kremasta i prilično pigmentirana. Lako se razmazuje preko usana pa ju možete nositi i samu.
Što se tiče proizvoda Eyeliner&Mascara 2u1 on me nije oduševio. Maskara previše slijepi trepavice, ne daje volumen i prilično je vodena. Puna je grudvica i ja ne znam da li je to do mog primjerka koji mi se čini kao da ga je neko koristio ili su sve takve. Maskara se također mrvi, tako da nakon nekog vremena imam crnu fleku ispod očiju (kao da mi nisu dovoljni tamni podočnjaci). Sa druge strane eyeliner je zaista OK. Intenzivne je crne boje, malo je previše vodenast i ima deblju četkicu koja nije tvrda nego se savija. Dosta je postojan i na kapcima može izdržati nekih 7,8 sati nakon čega lagano počinje da puca. I maskara i tuš se lako skidaju dvofaznim ili uljnim odstranjivačima šminke. Međutim iako je eyeliner OK ipak smatram da je bolje odvojeno kupiti dobru maskaru i eyeliner nego ovaj proizvod. 
Debby colorful lakovi za nokte imaju jako tanku četkicu što se meni zaista dopada jer sa tanjim četkicama mogu da imam bolju preciznost. Za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja, a lak na noktima uz bazu i nadlak izdrži nekih 4,5 dana. Ja sam uslikala ovaj lak na noktima i kako često imam običaj brisati sve slike sa aparata odnosno formatirati memorijsku karticu, tako su nažalost i one otišle, a ja sam bila ubijeđena da sam sve prebacila na laptop :( Obećavam da ću čim sljedeći put budem lakirala nokte ubaciti sliku ovog laka na noktima.

U crnom neseseru našao se i tester deBBy face primera. Ova količina bila mi je dovoljna za šest, sedam nanošenja što je dovoljno da vam prenesem prve dojmove. Ovaj primer je na bazi silikona i vode s obzirom da su u sastavu prva dva mjesta zauzeli Cyclopentasiloxane i Aqua. Odlično zagladi kožu te sami puder na licu izgleda jako bolje kada se nanese na primer. Lijepo će da popuni pore, ali nemojte očekivati čuda. Produžiće trajanje pudera i meni nije izazvao nikakve neželjene reakcije na licu. Ima prijatan miris koji se gubi nakon što ga nanesete na lice. Ukoliko ste osjetljivi na silikone u sastavu onda preskočite ovaj primer. Primer koji sam ja probala je Radiance odnosno namijenjen je za suhu do normalu kožu. U sebi sadrži i skroz sitne čestice sjaja koje nisu toliko primjetne na licu. Za one koji imaju masnu kožu, postoji mat verzija ovog primera. Pored primera isprobala sam Debby puder koji sam dobila u vidu malih testerčića i mogu vam reći da sam se na prvu oduševila. Iako mi je nijansa koju sam dobila pretamna prekrivanje je savršeno i to je proizvod koji ću kupiti u full size proizvodu i nakon toga ću vam prenijeti svoje dojmove. Na slici ispod imam Debby primer i puder na licu, maskaru i eyeliner.
Da li ste vi nešto probale od ovog brenda i ako jeste šta bi preporučile?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

2 komentara:

  1. aaa predivno je sve *.* I ruž, maskara, lakić <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si se nasminkala sa debby proizvodima, ruz mi se posebno dopada :)

    OdgovoriIzbriši

Instagram