Cream blush and highlighter duo | Avon

Kada treba da izaberem da li ću staviti kremasto rumenilo ili praškasto rumenilo u situacijama kada žurim uvijek ću prije izabrati ono praškasto. Njega mi je puno lakše dozirati, uglavnom neću pretjerati, a i lakše se blendaju i dobijem ono što sam i htjela. Međutim, kozmetičke kuće nam sve više "nameću" kremaste proizvode, kako rumenila tako i one za highlight, te za konturisanje. Odnedavno u Avon katalogu možete pronaći jedan kremasti duo koji sadrži rumenilo i highlighter. 

U elegantnom, crnom pakovanju koje sadrži 8 grama nalazi se sa jedne strane prekrasno rumenilo, a sa druge strane solidan highlighter. Sasvim sigurno mogu reći da je rumenilo krivo zašto sam se zaljubila u ovaj proizvod. Prekrasni mix rozih i breskvastih nijansi sa skroooz malo šimera odlično će da pristaje svima sa toplim tonom kože. Odlična pigmentacija i lijepa tekstura je ono što krasi ovo rumenilo. Lako se nanosi i blenda, te za razliku od ostalih kremastih rumenila koje posjedujem sa ovim je teško pretjerati. Sa druge strane na svojoj koži nisam mogla izvući ono najbolje iz ovog highlightera. U potpunosti se uklapa u moj ten i skoro je pa neprimjetan. Ipak, na suncu i pod blicem se vidi taj solidni šimer. Trajnost ovog proizvoda je zadovoljavajuća i ukoliko imate normalnu kožu možete biti mirni solidnih 7,8 sati. Cijena mu je 15.90KM.


Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 7:

  1. Prekrasno rumenilo!
    I highliter je divan, diskretan, jako, jaako lijepo. ☺
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam ja korostiti kremaste proizvode...ne znam ih lijepo izblendati, ali je ovaj Avonov novitet privukao moju paznju...Bas djeluje zanimljivo :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Slazem se u vezi highlightera, meni je skroz ne primjetan, kao i da ga uopce nema.

    OdgovoriIzbriši

Instagram