Longstay Eyeshadow Quattro 06 | Golden Rose

Ako bi me pitali koji je to komad šminke kojeg sam najčešće koristila ovo ljeto onda mislim da bi odgovor iznenadio mnoge. Golden Rose Longstay Eyeshadow Quattro je mini paletica sjena za oči u koju sam se zaljubila onog dana kada je stigla u moje ruke. Ova paletica je novitet koji spada u LONGSTAY liniju i možete je pronaći u šest različitih kombinacija. Moja paletica je u kombinaciji 06, sadrži četiri različite nijanse i teži ukupno 3.5 grama.

Dvije nijanse su mat, dok su dvije malo šimeraste. Paletica broj 06 je kombinacija rozih nijansi i odlična je za svaku priliku. Sa zadnje strane ima mini upustvo gdje se koja nijansa nanosi ako ste početnik u korištenju sjenila za oči. Ja sam najčešće nijansu broj dva nanosila na cijeli kapak, broj jedan sam koristila da posvijetlim područje ispod obrva i unutrašnji kut oka, a ovisno od toga da li sam na očima htjela tamnije ili svjetlije nijanse izmjenjivala sam nijanse broj tri i četiri. Paletica je dosta pigmentirana i bez baze, ali sa bazom možete izvući njen maksimum. Opravdava dugotrajnost u svom nazivu, pa tako bez baze na mojim kapcima stoji i nakon osam sati. Ukoliko vam je potrebno da makeup izdrži više od osam sati onda svakako preporučujem korištenje baze jer nakon osam sati lagano počinje da blijedi. Cijena je 14 KM, a odnedavno sve Golden Rose proizvode možete da poručite preko web shopa na adresi http://www.goldenrose.ba/. Na slici ispod sjenke su swatchane bez baze.


Koji ste vi proizvod najviše koristili ovog ljeta?
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 10:

  1. Odlična kombinacija nijansi definitivno za ljeto,kod nas još nisu stigle,naš čiko malo kasni sa nabavkom proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divne su stvarno, moraću probati još koju kombinaciju boja! :)

      Izbriši
  2. Nijanse su predivne, baš mi se dopadaju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Za 3.5 g definitivno preskupo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bih se složila s obzirom da ih koristim skoro čitavo ljeto a još im se ne nazire kraj. :)

      Izbriši

Instagram