HD Liquid Coverage Foundation | Catrice

Catrice je postao opasna drogerijska konkurencija kada su u pitanju tečni puderi. Matt Mouse, Even Skin Tone i sad HD Liquid Coverage su mi top tri drogerijska pudera - sva tri istog brenda. Mislim da već pretpostavljate da sam još jedna u nizu koja je oduševljena ovim puderom.


Prije svega pakovanje, jako zanimljivo oku, bi vas namamilo na kupovinu ovog pudera. Ja sam svoj primjerak dobila u novitetima za jesen/zimu, ali i da nisam svakako bih ga kupila zbog silnih riječi hvale na svim mogućim blogovima. Rijetki su oni koji ne bi preporučili ovaj puder. Prije nego sam ga isprobala pogledala sam video kod youtuberice Dash of Blue (klik ovdje) i stvarno se oduševila prekrivanjem i trajnošću. Sam puder dolazi u 4 nijanse, a ja sam isprobala nijansu 020 Rose Beige koja je druga po redu. Puder nije previše tečan, lijepo se razmazuje i najbolje prekrivanje sam dobila koristeći ravno sječene kistove. Pokušala sam ga nanositi i sa beauty blenderom, međutim blender previše upije ovog pudera pa se ne može iz njega izvući najbolja moć prekrivanja. S obzirom da je moja koža normalna, trajnost na njoj je skoro pa cijeli dan (pod tim podrazumijevam nekih 10ak sati koliko u prosjeku nosim puder dnevno), s tim da nakon 8 sati puder lagano počinje blijediti na područjima nosa, čela i brade. To je ona famozna T zona koja je kritična svim tipovima kože. 

Ono što mi se sviđa kod ovog pudera je to što nije težak na licu i kad ga stavim na lice imam osjećaj kao da sam stavila neku kremu. Smatram da za cijenu od 15ak KM bolji puder u drogerijama ne možete naći. Ako vas i dalje nisam uvjerila u kupovinu ovog pudera onda svakako neka vas uvjeri to da je ovaj puder konstantno rasprodan i teško ga je uloviti na policama, jer čim dođe nestane brzinom svjetlosti.

Puder dolazi u staklenom pakovanju i dozira se kapaljkom, a četiri, pet kapi su dovoljne za cijelo lice. Ima slatkast miris, ali nije previše jak i izgubi se čim se puder nanese. Ima mat završnicu, ali nije to ona mat završnica koju dobijete npr. sa Catrice Matt Mouse puderom. Dosta je laganiji na licu od tog pudera, a usudila bih se reći da mu je prekrivanje skoro pa isto (za prekrivanje bih HD puderu dala devetku, dok je Catrice Matt Mouse čista desetka). Na slici ispod nosim jedan sloj ovog pudera. :)


Jednostavno priznajem da volim ovaj puder i da ga koristim svaki dan. Meni je baš "sjeo", što bi se reklo i preporučujem ga svima redom :)

Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

2 komentara:

  1. Svaki put kazem definitivno kupujem, a kad god odem police su uvijek prazne i nikad da ga ulovim. Jednom sam otisla i bili su samo testeri, ali jos nisam odlucila koja bi mi nijansa odgovarala s obzirom da ih je jako malo :/

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  2. svakako ću ga kupiti nakon hrpe pozitivnih recenzija :D

    OdgovoriIzbriši

Instagram