Longstay Precise Browliner | Golden Rose


Kao četvrtu stvar iz Golden Rose paketića prvobitno sam izabrala Liquid Browliner, a kako njega nije bilo na stanju dobila sam Longstay Precise Browliner u nijansi 105. Na prvu sam mislila da mi ova nijansa savršeno odgovara, ali nakon boljeg isprobavanja vidjela sam je malo presvijetla za mene, ali sam kombinirajući je sa Maybelline Color Tattoo u nijansi Premanent Taupe dobila savršen duo za svoje obrve.
Precise Browline dolazi u količini od 0.09 grama, a cijena joj je 7.50 KM. Na prvu bi rekli da je ta količina jaaako mala, ali vjerujte ova olovka može trajati dosta dugo. Posljednjih mjesec dana koristim je skoro svaki dan, a još uvijek je ima podosta. Ono što me se posebno dojmilo jeste natpis MADE IN GERMANY, a svi znamo kako mi Bosanci vjerujemo u Njemački kvalitet. Ma samo nek' je iz Njemačke! :D
Ova olovka je novitet u Golden Rose ponudi koju možete pronaći odnedavno u većini gradova u BiH. Iako su mat ruževi opravdano najtraženiji, ipak obratite pažnju i na ostale novitete. Iz Golden Rose kažu da je ova olovka vodootporna, ali ja nisam testirala to, jer obično kad se našminkam ne umivam se vodom :P Ono što vam mogu prenijeti jeste da je izrazito dugotrajna, te može na obrvama biti od jutra do mraka i neće se obrisati niti skliznuti. U posljednje vrijeme lice mi je skroz masno i čak ni na tako masnom licu se ne briše. 
Sama olovka ima pokretni mehanizam uvlačenja, znači nema oštrenja niti nerviranja ako pukne. Vrh olovke je izuzetno tanak i jako je precizan. Sa olovkom iscrtam oblik koji želim, jer mi je puno lakše sa olovkom precizno to odraditi, a zbog toga što mi nijansa ne odgovara u potpunosti, onda obrve popunim sa Maybeline Color Tattoo. Dole ispod možete vidjeti kako to izgleda :)
Ukoliko ste u potrazi sa odličnom olovkom za obrve, svakako obratite pažnju na Precise Browliner. Dolazi u 5 različitih nijansi što je osvježnje, s obzirom da većina olovaka uvijek dolazi u Light i Medium verziji.

Šta ste vi od noviteta Golden Rose ugrabili? Osim mat ruževa, naravno. :D
Hvala na čitanju, do idućeg posta!

Soeurs Beauty

Broj komentara: 5:

  1. Rado bi ovo probala, cini mi se kao obecavajuci proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikad nisam popunjavala obrve olovkama...Uvijek su to ili sjene ili gel za obrve...Ne djeluje losa, ali mi omjer kolicine i cijene nije zadovoljavajuci :D mada me privlaci ovo Made in Germany hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično izgleda, baš prirodno, bolje nego ovi gelovi što su sada popularni!

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo nek je iz Njemačke, daaa hahah ! :'D Tipično naš mentalitet!
    Vala rezultati se doimaju. Prodano! xx

    OdgovoriIzbriši

Instagram