Supreme Length Nourishing Mascara | Avon

Ukoliko tražite maskaru za produženje trepavica onda definitivno čitate pravi post. Nisam sigurna da li je ova maskara u Avonu novitet ili ne, ali zasigurno je jedna od najboljih, ako ne i najbolja Avon maskara koju sam do sad probala. Pored intenzivne crne boje i gumene četkice ono što me kupilo kod ove maskare jeste njena dugotrajnost. Čak i nakon više od 8 sati maskara na trepavicama izgleda kao da ste je samo nanijeli.

Kao što sam rekla, maskara ima gumenu četkicu sa čekinjama male dužine. Nije bila previše mokra na početku korištenja i ne lijepi trepavice. Odlično rasčešlja trepavice i daje odličnu dužinu, ali od ove maskare nemojte očekivati volumen. Ja bih je preporučila onima koji imaju zaista guste, a kratke trepavice jer mislim da će oni izvući ono najbolje od nje. Ne trusi se i ne preslikava. Cijena u trenutnom katalogu je 11.90KM (količina od 7ml).

Ispod imate sliku kako maskara izgleda na trepavicama koje su prethodno uvijene uvijačem iz razloga što ga ja lično koristim svaki put kada stavljam maskaru. A tu je također i slika bez uvijača kako bi oni koji ga ne koriste mogli vidjeti efekat.


Hvala na čitanju!

ema.pj

1 komentar:

  1. Aaaa bas je fina i prirodna... svidja mi se skroz. Imam je i ja ali je jos uvijek nisam raspakovala... kad potroaim trenutnu bacam se na nju..

    OdgovoriIzbriši

Instagram